Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε ΡΕ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΟΙ... OΘΩΜΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ TURKIYE ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΟ...!!!

Η Turkiye με τον τίτλο «Συνταγή διάσωσης από το περιοδικό Le Point της Γαλλίας: Να δώσουμε και πάλι την Ελλάδα στους Τούρκους» γράφει ότ...

Η Turkiye με τον τίτλο «Συνταγή διάσωσης από το περιοδικό Le Point της Γαλλίας: Να δώσουμε και πάλι την Ελλάδα στους Τούρκους» γράφει ότι σε είδηση του περιοδικού με υπογραφή του Γενικού Δ/ντη Εκδοσης Franz-Olivier Giesbert αναφέρονται τα έξης:

« Την θέση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας έχει πάρει η Τουρκία. Με 8% ανάπτυξη και αύξηση των εξαγωγών κατά 18%, η Τουρκία παρουσιάζει μια απίστευτη αποδοτικότητα και μπορεί να είναι η χώρα η οποία θα σώσει την Ελλάδα».

Στην είδηση τονίζεται ακόμα: « Η Ελλάδα υπό την Οθωμανική Διοίκηση ήταν μια χώρα χωρίς προβλήματα. Να την δώσουμε πίσω στην Τουρκία , να ηρεμήσουν εκείνοι , να ηρεμήσουμε και εμείς». newsbomb.gr

-----------------------------------------------


3 σχόλια

  1. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΦΡΑΓΚΟ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΛΥΜΠΕΡΗ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΟΥ ΒΕΛΟΣ ΠΑΠΑ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΙΛΟΤΑΚΙ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ; ΡΕ ΜΗΝ ΕΧΕΤΑΙ ΨΕΥΔΕΣΘΗΣΕΙΣ, ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΠΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΤΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΨΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΣΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΝΕ. ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ. ΖΗΤΩ ΤΗΣ ΛΕΣΒΙΑΣ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΚΥΝΑΙΔΩΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ (ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ).ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ 1973. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. file mipos eheis kanenan mogolotourko eisagomeno eurwpaio kai se vateuei; to oti legese eurwpaios kai xereis na grafeis kai na diavazeis kai na kaneis ton plirwmeno kontiloforo to ofeileis stous ELLHNES paliomalaka. oust na mou hatheis apo ekei vlaka.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TH KAI SE PION DINOYN H POYDRARISMENES JARTIEROTES PALIADERFARES OI GALOI KALITERA EINAI NA DOSOYME EMEIS THS GALLHDES STOYS TOYRKOYS NA MATXOYN KAI THN ALLH OPSH TOY NOMISMATOS(KOLOY OTTOMAN)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.