Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ... ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΘΕΛΕΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΚΩ...!!!

ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...!! ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟ...

ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...!!



ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩ... ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ... ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ... ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΩ...!!! ΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ... ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΝΕΙΣ...

-------------------------------

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ...!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΊΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ 550  

5 σχόλια

  1. Πραγματικό ρεπορτάζ για την απρόκλητη επίθεση Ηλία Κασιδιάρη σε βουλευτή του κκε λιανα κανελη απο τον δημοσιογράφο Χρήστο Π.

    Στην ήρεμη συζήτηση που είχαν στο στούντιο του αντ1 αυτοπροσκλήθηκε ο ηλιας κασιδιάρης αλλά επειδή είναι πονόψυχος ο κουικ του έδωσε θέση στο πάνελ , ξαφνικά απο το πουθενά απαντώντας ευγενικά η κυρία δουρου σε ενα σχόλιο του Ηλία Κασιδιάρη ο δεύτερος άρχισε να ωρύεται στο στούντιο οπου και πέταξε ενα ποτήρι γεμάτο χοντρά παγάκια και νερό στα μούτρα της κυρίας δουρου με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία και να μεταφερθεί αργότερα στο πλησιέστερο νοσοκομείο .

    Εν συνεχεία η κύρια λιανη παρατηρώντας τον Ηλία Κασιδιάρη πρόσεξε μια μελλισα να περιφέρεται κάτω απο το αριστερό μάγουλο του εξοργισμένου Ηλία εκπροσώπου εξωγήινου κόμματος που έχει σκοπό να κατακτήσει το σύμπαν και με ενα χαρτί Α4 προσπάθησε να την διώξει, ο Κύριος Κασιδιάρης ομως απάντησε στην κίνηση αυτή με δυο κροσέ και ενα απερκατ στο αθώο γυναικείο προσωπάκι της ταλαιπωρημένης λιανας φορώντας στα χέρια σιδερογροθιες .

    Στο διαφημιστικό διάλυμα που ακολούθησε ο Ηλίας Κασιδιάρης προσπάθησε να ξεφύγει απο το κτήριο όπου πυροβόλησε και σκότωσε 7 άτομα με το εξάσφαιρο που είχε κρυμμένο στην κάλτσα του , ακολούθησε πανικός και σκηνές θρίλερ σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή νικου ευαγγελατου απο τον τοπο του εγκλήματος οπου και προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια αθώων δημοσιογράφων που βρέθηκαν στο πέρασμα του σύγχρονου αντίχριστου!!! τέλος μην έχοντας τρόπο διαφυγής ο Ηλίας Κασιδιάρης έσπασε το παράθυρο και πήδηξε απο τον έκτο όροφο του στουντιου και προσγειώθηκε πάνω σε ενα καρότσι με δίδυμα που έτυχε να περνάει με τους γονείς τους απο κάτω , και τα δυο παιδιά νοσηλεύονται στο κατ σε κρίσιμη κατάσταση το ενα με aids που κόλλησε από την δολοφονική προσγείωση του Ηλία Κασιδιάρη.

    Οι αρχές αναζητούν τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής ............. φήμες φωτογραφίζουν τον καταζητούμενο να κρύβετε στο σπίτι με τις λεύκες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελα λαε, ψηφισε αλεξη τσιπρα και κατεστρεψε το μελλον των νεων ...! ψηφισες πασοκ ¨ λεφτα υπαρχουν¨.. ψηφισε τωρα και συριζα και η ολεθρια καταστροφη θα ερθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΞΩ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!! ΕΞΩ ΕΒΡΕΟΙ Κ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. i annita dq dq einai trabesto kai ton pernei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τόλμησε Τσίπρα αν έχεις τα βαρίδια και θα σε κάνουμε ξόανο σε τούρκικο τζαμί ! Παλιο - αλήτη , δημαγωγέ , λαοπλάνε , απατεώνα , κοπρίτη του κερατά , που θα μετατρέψεις εσύ την Ελλάδα μας σε τουρκική επαρχία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.