Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΚΛΩΜΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ... ΔΥΟ ΣΟΥΔΑΝΟΙ, ΕΝΑΣ ΣΟΜΑΛΟΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΛΙΒΥΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ....!!!

ΕΝΩ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΚΛΏΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚ...

ΕΝΩ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΚΛΏΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...!!!

Στην εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ταξιδιωτικών εγγράφων προχώρησε το Τμήμα Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής. Συνελήφθησαν δύο Σουδανοί και ένας Σομαλός, ενώ αναζητείται ένας Λίβυος συνεργός τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι τρεις αλλοδαποί δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση μεγάλου αριθμού ευρωπαϊκών εγγράφων και τίτλων διαμονής, τα οποία προμηθεύονταν από άλλες ομάδες που επιδίδονταν σε κλοπές πορτοφολιών σε διάφορες χώρες της Ε.Ε., κυρίως στο Βέλγιο.

Μέλη του κυκλώματος από τις άλλες χώρες συγκέντρωναν ταξιδιωτικά έγγραφα τρίτων προσώπων, τα οποία προωθούσαν στην Ελλάδα ταχυδρομικά ή κρυμμένα σε αποσκευές μελών που ταξίδευαν από το Βέλγιο προς την Αθήνα. Στη συνέχεια, τα διέθεταν έναντι αμοιβής (400 - 1.000 ευρώ) σε άλλες εγκληματικές ομάδες, οι οποίες τα χρησιμοποιούσαν για τη διευκόλυνση της μετακίνησης παράνομων μεταναστών από τη χώρα μας σε άλλες χώρες της Ε.Ε..

Σε κατάστημα που χρησιμοποιούσαν σαν έδρα τους και στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ διαβατήρια διάφορων χωρών, 476 δελτία ταυτότητας διαφόρων χωρών, επτά άδειες διαμονής διαφόρων χωρών, πέντε άδειες ικανότητας οδήγησης, πληθώρα σελίδων διάφορων μεγεθών, στις οποίες φαίνονται δελτία ταυτότητας τρίτων αλλοδαπών προσώπων που χρησιμοποιούνταν για δειγματισμό, πληθώρα φωτογραφιών τύπου διαβατηρίου τρίτων προσώπων, τρία κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

-----------------------------------

1 σχόλιο

  1. Το "Ευρωπαϊκό Μέτωπο" της ΝΔ υιοθετεί τον νόμο Ραγκούση τελικά...

    Υπάρχει αφελής που να πίστεψε ότι ο Σαμαράς θα καταργούσε τον νόμο Ραγκούση, ακόμα κι αν έκανε μονοκομματική κυβέρνηση; Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Όταν τον κάλεσε ο Καρατζαφέρης να συστρατευθεί στο αίτημα για δημοψήφισμα, εκείνος αρνήθηκε χωρίς να εξηγήσει το γιατί. Μα και επί των ημερών της ΝΔ, δεν διεχώρισε την θέση του απ' αυτήν του Παυλόπουλου.

    Προεκλογικά, σαν καλός πολιτικάντης παλαιάς κοπής, πήγε και στον Άγιο Παντελεήμονα (όλοι κουτσοί-στραβοί...). Μέχρι τότε, αμφιβάλλω αν ήξερε κατά πού πέφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.