Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΕΛΙΞΗ: ΜΗΝΥΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΦΑΣΙΣΤΟΤΣΟΓΛΑΝΑ" ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...!

Μήνυση κατά της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη για εξύβριση, θα καταθέσει τη Δευτέρα ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερε...

Μήνυση κατά της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη για εξύβριση, θα καταθέσει τη Δευτέρα ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Αθανάσιος Γκλαβίνας.

Όπως υποστηρίζουν, η Λιάνα Κανέλλη σε τηλεοπτική της εμφάνιση μετά το επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη, αποκάλεσε σε μια αποστροφή του λόγου της, τους αστυνομικούς «φασιστοτσόγλανα», λέξη που θεωρήθηκε προσβλητική για τους αστυνομικούς.

Η μήνυση αποφασίστηκε να κατατεθεί μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης και σύμφωνη γνώμη (μετά από ενημέρωση) και της Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.). enikos.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΧΑΡΗΚΕ Η ΤΗΛΕΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΓΑΡΕΦΩ - ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ... 

7 σχόλια

  1. Για να γραφουμε σχολια,καταργηστε την κομμουνιστικη συμπεριφορα,της εγκρισεως των σχολιων.Ειναι ανυποφορο ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ,να περιμενουμε εγκριση.Και ΣΥ ρε ΣΤΟΧΕ,στο παιγνιδι της παγκοσμιοποιησεως!!!Οπως αυτοι που ΔΕΝ εδωσαν και δεν δινουν εγκριση στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ γκρεμισαν την ιστοσελιδα της.
    Ειναι ακατανοητοι οι νεοελληνες!...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DLD AFTO TO EKTROMA EINAI GYNAIKA???

    APOKLEIETE..!

    ETSI EINAI OI GYNAIKES??

    MALON EINAI TO TETARTO FYLO.. HOMO KKEs.

    FILIKA.

    LAKIS GALIOURIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βρε την φουκαριάρα...ακομη να συνέλθει απο τις μπάτσες.Για αυτό λέει κ τοσες αρλουμπες. Αλλα κ πριν έλεγε...Τωρα μπερδεύτηκα..Αρε Κασσιδιάρη, εσύ φταις για όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στης Γυναικείες φυλακες έχει πολλές Γυναίκες Λιάνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΙΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ? ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ? ΓΙΑΤΙ Τ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ? Σ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ? Ε! ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ..ΡΕ ΚΑΝΕΛΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΠΑΝΑΜΕ ΜΥΝΗΣΗ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΕΦΑΡΟΥΜΕ ΑΑΑΑΑΑΡΜ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΙΝΗΣΑΙ ΑΑΑΡΜ ΓΙΑΤΙ ΕΚΙΝΗΘΕΙΣ ΑΑΑΡΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.