Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"... ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ!!!

Η φράση αυτή ανήκει στον επι χρόνια πρόεδρο της ομοσπονδίας αστυνομικών Δημήτρη Κυριαζίδη, ο οποίος προτείνει να γίνει ιδιώνυμο αδίκημα ...

Η φράση αυτή ανήκει στον επι χρόνια πρόεδρο της ομοσπονδίας αστυνομικών Δημήτρη Κυριαζίδη, ο οποίος προτείνει να γίνει ιδιώνυμο αδίκημα η ακροδεξιά αυτοδικία.

“Η ηγεσία της αστυνομίας θα πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα έναντι των φαινομένων αυτοδικίας που παρατηρούνται σε όλη τη χώρα σε βάρος μεταναστών. Δεν μπορεί η ηγεσία της αστυνομίας να κάνει τα στραβά μάτια στις ακροδεξιές ομάδες που πρόσκεινται στη Χρυσή Αυγή, οι οποίες αλωνίζουν σε όλη τη χώρα”. Αυτά αναφέρει ο επι σειρά ετών πρόεδρος της Ομοσπονδίας αστυνομικών και νεοεκλεγείς βουλευτής Δράμας της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης.

Σε συνέντευξή του στο pheme.gr ο κ. Κυριαζίδης προτείνει “να θεσπισθεί ως ιδιώνυμο το αδίκημα της αυτοδικίας ατόμων και ομάδων που υποκαθιστούν τα όργανα που είναι εντεταλμένα με την προάσπιση του δημόσιου αγαθού της ασφάλειας”.

Ο πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) δηλώνει "ανήσυχος" για τα αυξημένα κρούσματα αυτοδικίας ακροδεξιών ομάδων που επιτίθενται σε βάρος μεταναστών και τονίζει: “Τέτοια φαινόμενα εγκληματικών επιθέσεων σε βάρος αλλοδαπών, θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπίζονται. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, η αστυνομία πρέπει να αφεθεί να επιτελέσει το έργο της”.

“Το δημόσιο αγαθό της ασφάλειας, το οποίο η πολιτεία έχει αναθέσει στην Ελληνική Αστυνομία, θα πρέπει να πάψει να αποτελεί αντικείμενο εκμετάλλευσης διαφόρων ομάδων ή πολιτικών οργανώσεων. Αυτές οι ομάδες που επιχειρούν να επιβάλλουν το νόμο, θέτουν σε πρωτοφανή δοκιμασία τους δημοκρατικούς θεσμούς, λειτουργούν κατά της Δημοκρατίας”, συμπληρώνει.

Στην επισήμανση οτι πολλοί πιστεύουν ότι η αστυνομία, αν και γνωρίζει τους δράστες, δεν τους συλλαμβάνει, ο κ. Κυριαζίδης απαντά: “Πολλοί από τους δράστες, είναι γεγονός ότι έχουν απασχολήσει κατά καιρούς τις διωκτικές και δικαστικές αρχές. Πρόκειται για άτομα ανυπόληπτα, με βεβαρημένο παρελθόν. Η τεκμηρίωση όμως της συμμετοχής τους όμως σε πράξεις αυτοδικίας, προϋποθέτουν την ύπαρξη αδιάσειστων στοιχείων και φυσικά τις μαρτυρίες είτε των θυμάτων είτε αυτοπτών μαρτύρων. Κι αυτά τα στοιχεία δεν είναι πάντοτε εύκολο να βρεθούν”.

Αναφορικά, τέλος, με τα υψηλά ποσοστά που έλαβε η Χρυσή Αυγή στα εκλογικά κέντρα που ψήφισαν αστυνομικοί, ο πρώην πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ και νυν κυβερνητικός βουλευτής δηλώνει ότι “δεν είναι ανεξήγητα” και συνεχίζει: “Όταν επί δεκαετίες η κοινωνία γυρίζει την πλάτη στους αστυνομικούς, όταν οι πολίτες δεν δείχνουν διάθεση να ακούσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όταν η πολιτεία τους αντιμετωπίζει σαν στελέχη δευτέρας διαλογής της δημόσιας διοίκησης, όλα αυτά επιδρούν αρνητικά στην ψυχολογία των αστυνομικών. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια”.

14 σχόλια

  1. Για την εγκληματικότητα των αλλοδαπών που εχει ξεφύγει απο κάθε όριο και την βία των αριστερών εχει να μας πει τίποτε ο κος βουλευτής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λέει μωρέ ο μαλάκας! Τα αδικήματα της ακροαριστεράς να μην τιμωρούνται; Είναι φανερό ότι εξυπηρετεί πολιτικά συμφέροντα και λερώνει το σώμα της αστυνομίας! Ας παίξει με το κουβαδάκι του παρα πέρα και ας κοιτάξει την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών με την ανικανότητα της αστυνομίας να τους συλλάβει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΝΔ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΓΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το πραμα εκπροσωπούσε την αστυνομία τοσα χρόνια??γλειφτης της εξουσιας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. eeee MAKALAAAAAAAAAA,OI SYRIZAIIKES "AUTODIKIES" EMPRHSMOI,KAI ALES TROMOKRATIKES PRAKSEIS DEN EINE IDIWNUMA ADIKHMATA?
    GIA RWTA KAI TON LWLOPANGKALO,
    RE AEI STODIAOLO PSOFIMI......
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κατεξευτελισμενοι σφαλιαροφαγοι δεξιουληδες της καρπαζιας και ροχαλας, της ρεζιλας και απολυτης πανξεφτιλας της ανθρωπινης υποστασης γλυφουν παλι τους κωλους των εαμοβουλγαρων σταλινικων δολοφονων εγκυων γυναικων,του λαομισητου σοβιετικου καθεστωτος της μεταπολιτευσης, μπας και τους δωσσουν ευσημα υπερδημοκρατικοφροσυνης, υπερπροοδευτικοφροσυνης και υπεραριστεροσοβιετοκομουνιστοφροσυνης!!!!!

    πανξεφτιλσιμενα ανθρωπακια, γλοιωδη σιχαμερα σκουλικια χωρις ιχνος αξιοπρεπειας γλυφουν τους δολοφονους των συναδελφων τους για να τους πουν μπραβο, να τους θεωρησουν δικους τους και να μην τους πουν φασιστες, ναζι και ρατσιστες!

    αυτη ηταν παντα η χαζοξεφτιλοσφαλιαροδεξια στην ελλαδα απο το 74 μεχρι σημερα και στο μελλον αποτι βλεπω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να τον χαίρονται όσοι τον ψήφισαν. Και σύντομα στα σπίτια τους οι ληστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πως γίνετε καραγκιοζάκο από αστυνομικός να μου γίνεις βουλευτής,άντε ρε πάγαινε άχρηστε που θα εκφέρεις γνώμη για κάτι που δυστυχώς ήσουν εσύ στο παρελθόν ανίκανος να προσφέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προδομένη Πατρίδα30 Ιουνίου 2012 στις 12:25 π.μ.

    ΝΑΙ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ!!ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΤΕ ΨΩΡΟΜΙΣΘΟΥΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΩΡΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΤΡΩΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΙΜΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΕΤΕ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ!!!ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕ ΘΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΠΕΡΑ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗ!!!ΝΑ ΔΩ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ!!ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ Ο ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ...ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΟΤΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο συγκεκριμενος ειναι εδω και πολλα χρονια συνδικαλιστης και δημοτικος συμβουλος στον δημο καλαμπακι της Δραμας.Εχει να κανει υπηρεσια στην αστυνομια ή να δει εγκληματια αρκετα χρονια. Ακομα προωθει τον κανακαρη του τον Ακη, που τελειωσε την Νομικη στην ΣΣΑΣ, στα αδυτα της ΝΔ.Επισης ο γιος του εχει χαστουκισει αρκετες κοπελες δημοσια σε κλαμπ στην δραμα ως ενδειξη ανδρισμου,αλλα κανενα καναλι δεν τον διαπομπεψε.
    Ενα λαμογιο ειναι, που τον ξερουμε ολοι στην δραμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. KIRIAZIDI, THELIS PID............. ME TRIMENO GIALI KE STRATIOTIKO PERI[PATO GIA NA SINELYHIS APO TIS DIATAGES POU PERNIS ENANTION TON ELLINON. KE VLEPO POLI KONTA TOUS ELLINES NA SOU AKOUMPANE TON PIS............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. για την ελληνική πολιτική εξουσία που επί πολλά χρόνια ανέχεται το i n d y m e d i a ( και την πολιτική του έκφραση-σύριζα ) που βρίσκεται μέσα στο π ο λ υ τ ε χ ν ε ί ο και χρησιμοποιεί και τους server του, και απειλεί με δολοφονίες αστυνομικών ( ούτε ένα χιλιστό πίσω, εννιά χιλιστά στα κεφάλια των μπάτσων), που λειτουργεί σαν γραφείο τύπου των δολοφόνων, των εμπρηστών και των ληστών, έχει κάτι να πει ο αστυνομικοπατέρας και νυν εθνοπατέρας ? το κατάντημα της ελληνικής δεξιάς προκαλεί θλίψη απελπισία και αηδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αναφερομαι στον 30/6/12 9:56
    Αγαπητε κυριε μου. αν ισχυουν ολα αυτα που λες τοτε εισαι ηρωασ που τα βγαζεις στη φορα για τον ανωτερω. αν οχι τοτε εισαι ενας μεγαλοσ ψεφτης, φαντασιοπληκτος που κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια των blogs. διοτι τιποτα απο αυτα που λες δεν ισχυει. αν μπορεις αποδειξε τα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.