Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΧΝΑ!

Ξεκινάει την Παρασκευή 29 Ιουνίου τριήμερο αντιρατσιστικό φεστιβάλ στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Πρόκε...

Ξεκινάει την Παρασκευή 29 Ιουνίου τριήμερο αντιρατσιστικό φεστιβάλ στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για το 15ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μια τριήμερη γιορτή, με δυο συναυλιακές σκηνές κάθε μέρα, δεκάδες εκθέσεις, προβολές ντοκιμαντέρ και ταινιών μικρού μήκους, θεατρικές παραστάσεις και δρώμενα, κουζίνες και εκδηλώσεις για τα παιδιά. Όλα αυτά, με τη συμμετοχή 150 συλλογικοτήτων της πόλης και χιλιάδων πολιτών, ντόπιων και μεταναστών.

Την Παρασκευή, μεταξύ άλλων, στο χώρο των εργαστηρίων θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα τις «Συλλογικές εργατικές αντιστάσεις απέναντι στη βαρβαρότητα της κρίσης» με τη συμμετοχή εργαζομένων που δραστηριοποιούνται σε σωματεία της πόλης.

Στη δυτική σκηνή του Φεστιβάλ θα εμφανιστούν οι Baildsa και το Κακό Συναπάντημα, ενώ οι Άγγελοι του Τσιτσάνη αναλαμβάνουν μέρος του λαϊκού προγράμματος του Φεστιβάλ και εμφανίζονται στην ανατολική σκηνή. Παράλληλα, η θεατρική ομάδα του στεκιού μεταναστών παρουσιάζει την πρώτη της δουλειά, την παράσταση Urupà, βασισμένη στο θεατρικό έργο Europe του David Greig.

Το Σάββατο μετανάστες και ντόπιοι συζητούν για τους αγώνες για νομιμοποίηση και ισότητα, το Παρατηρητήριο για τα Δικαιώματα στο Χώρο της Ψυχικής Υγείας πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Επιστρέφοντας από τη σχιζοφρένεια χωρίς ψυχοφάρμακα» και μετά τις 10 το βράδυ οι Koza Mostra και οι Skaribas, παρέα με ακόμη 6 συγκροτήματα, εμφανίζονται στις δύο μουσικές σκηνές.

Την Κυριακή θα συνέλευση για το συντονισμό των αντιφασιστικών δράσεων και ενημέρωση για τις περιαστικές καλλιέργειες και τα κινήματα διεκδίκησης ελεύθερων αστικών χώρων, ενώ οι One Drop και οι Sabach κλείνουν μουσικά τη γιορτή αλληλεγγύης και αντίστασης που στήνεται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη.

newsbeast.gr

3 σχόλια

  1. ΟΧΙ στους ρατσιστες τν Ελληνων..καταντησε η χωρα μας να νε ρατσιστικη σε αυτους π γεννηθηκαμε εδω κ οχι σε αυτους π μπηκαν παρανομα εδω μεσα κ π πρατουν εγκληματικα εναντιον μας..π καταντησαμε...αν τα εβλεπε ο Κολωκοτρωνης θα μας μουτσωνει κ με τα δυο χερια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από Σικάγο πατριώτης27 Ιουνίου 2012 στις 3:18 μ.μ.

    Μία φωτογραφία λέει χίλιες λέξεις, ορίστε και ή φωτογραφία στό άρθρο αυτουνού του τρομερού βάρβαρου με την μεγάλη σπάθα τι μας λέει και τί μας θυμίζει? Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή?

    Από Σικάγο πατριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΝΕΓΡΟΛΑΓΝΟΙ - ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
    ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ...!!!

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

    Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,
    ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ΕΝΤΑΣΗ...!!!

    Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!!!
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    (αραπηδες, μουσουλμανοι, σχιστοματηδες)
    ΠΟΥ "ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ" ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ
    (ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΡΟΠΟ) ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ...
    ΤΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!
    ΤΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΛΕΥΚΟΥΣ!!!!!

    ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.