Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ... ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί από αύριο το βράδυ μέχρι μεθαύριο το βράδυ το πρώτο Gay Pride. Οι εκδηλώσεις για τα δικαιώματα των ο...



Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί από αύριο το βράδυ μέχρι μεθαύριο το βράδυ το πρώτο Gay Pride.


Οι εκδηλώσεις για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων και τρανσέξουαλ θα ξεκινήσουν με ομιλία στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Εμπορίου, για τα προβλήματα των διεμφυλικών ατόμων, και θα κορυφωθούν με την καθιερωμένη παρέλαση από τις 8.30 ως τις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου στους δρόμους της πόλης και με συναυλία στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας.

Με αφορμή τις εκδηλώσεις αυτές, η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για «γεγονός απαράδεκτο για τα ήθη και τα έθιμα της πόλης» και προσθέτει:

«Απορούμε, θλιβόμεθα, διαμαρτυρόμεθα και γνωρίζουμε ότι πολίτες, άνδρες και γυναίκες, ιδίως νέοι της πόλεώς μας έχουν δηλώσει ότι θα αντιδράσουν έντονα σε τέτοια παρουσία και ανήθικη παρέλαση οπουδήποτε στην πόλη μας αλλά ειδικότερα στην καρδιά της ζωής των δύο μεγάλων μας Ναών, Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά και Αγίας Σοφίας».

-----------------------------------

8 σχόλια

  1. ειμαι απο θεσσαλονικη αυτο ειναι ντροπη ειδικα μπροστα στους ναους ,ολα αυτα ειναι υποκεινουμενα φυσικα απο την ανθελλινικη αριστερα. ΕΛΠΙΖΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την πίσσα και τα πούπουλα!!!!!! Οι ορμονικά διαταραγμένοι, καλλίτερα είναι να επισκέπτονται τα νοσοκομεία, παρά να προκαλούν με .... "παρελάσεις". Δήμαρχε Μπουτάρη αυτού του είδους τα αίσχη δεν σε απασχολούν;;;; Μετά ποιοι έχουν σειρά για "δικαιώματα" και ...."παρέλαση";;;; οι κτηνοβάτες, οι νεκρόφιλοι, οι κοπρόφιλοι και οι παιδεραστές;;;; Αντε να χαθείτε ρε ανθέλληνες που σας "μαράνανε" τα δικαιώματα των κίναιδων!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δίκαια αντιδρά η μητρόπολη. Μήπως θα έπρεπε να αντιδράσει και για το χάλι στο οποίο έφτασαν οι Έλληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. α δεν την παλευετε. ανοιξτε κανενα βιβλιο κ μετα μιληστε, ζωα ε ζωα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά εδώ ο μπουτάρης απαγόρευσε την οδό αγίας σοφίας για την συγκέντρωση στην γενοκτονία των ποντίων, και την παραχωρεί σε ανώμαλους; Είναι κύναιδος! ( ο γκέι που κολάζει και τους άλλους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ : ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΙΑ ΤΙΜΩΡΟΥΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ, ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ , ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΔΑΚΩΝ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η κολοπορνογρια μαζι τους θα παρελασει μεταμφιεσμενη για να μην τον αναγνωρισουν την ξετσιπωτη την αδηλωτη σαν δεν ντρεπομαστε μπουρδελο την εκαναν την ελλαδα ας πανε στην κρητη αν τολμανε να τα κανουν αυτα εδω βρηκανε την δημαρχινα την κυρια μπουταρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.