Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΠΟΥ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ "ΟΝ AIR" TH ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ...!!! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Τη σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη έχει ζητήσει η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, και ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής...



Τη σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη έχει ζητήσει η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, και ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, αναζητείται, μετά το "on air" περιστατικό που σημειώθηκε στον Αντέννα, όταν πέταξε νερό στη Δούρου και χαστούκισε τη Λιάνα Κανέλη που αντέδρασε... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΑΤΥΧΕΣ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ... ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΡΩΤΗ Η ΚΑΝΕΛΛΗ... ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

-------------------------------

13 σχόλια

  1. 'Επρεπε να είχε γίνει απο καιρό. Μπράβο παληκάρι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα. Η άθλια του επετέθη πρώτα. Να αγιάσουν τα χέρια του Ηλία. Όλους έπρεπε να τους πλακώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ...
    ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΠΡΩΤΗ! ΝΑΙ ΠΡΩΤΗ!
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΕΝΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ "ΦΥΓΕ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ"...

    ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΦΑΣΗ:

    ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ (Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΖΑΤΖΑΡΕΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΜΙΚΡΟΙ)...Η ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΠΥΛΑΚΙΖΕΙ (SIC...) ΕΝΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ...

    ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΙΑ ΤΟΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ...

    (BONUS ΤΟ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΙΣ ΜΕΛΑΝΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ.."ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΛΠ ΚΛΠ...")

    ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

    ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΛΙΚΑΡΟΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Η ΚΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΧΑΤΧΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ,ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ!
    ΧΚΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να αγιάσουν τα χέρια του,αλλά έχασε το δίκιο του(έπρεπε την ώρα που πήγε η γαρούφω να τον βαρέσει με το ντοσιέ να την φάει και μετά να κάνει τον ψόφιο).Αυτό έκανε η γαρούφω,πάρτε λίγα μαθήματα ρε παιδιά από τα κομμούνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προκειται για ενα συντονισμενο πολεμο ολων των αριστεροδεξιων φορεων του συστηματος εναντιον της ΧΑ που δεν θα περασει! για τον απλουστατο λογο ο τι μια μεγαλη μεριδα των Ελληνων εχει πλεον ξυπνησει και βλεπει τι γινεται!
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νερο σε Δουρου:

    Αμα οι ψευδομαρτυρες σε ρωτουν πως τα πας με τη δικη που σε ενεπλεξαν , πραγματικα πολυ δυσκολα συγκρατεισαι και δεν τους ριχνεις τουλαχιστον νερο στα μουτρα. (θα μπορουσε να βρισει χυδαια και να κανει και μυνηση για ον-αιρ εκβιασμο -απειλη)Εχασε την ψυχραιμια του ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ .

    Φαπες σε Κανελη : του επιτεθηκε πρωτη (βλακεια της,τι περιμενε οτι θα αρπαξει εκτος απο φαπες ??Τριανταφυλλα ??).

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Θεϊκός Περσέας sfaliaronei την τρισκατάρατη Μέδουσα. Η Σκύλα και η Χάρυβδη δέχονται τα κύματα της οργής του ημίθεου ήρωα ενώ αλλα χθόνια τέρατα και φίδια τον περιτριγυρίζουν. Ο γιος του Διά σπάει τον κλοιό τον ερπετών και φεύγει από τι φωλια τους ενώ τα ερπετά φωνάζουν υστερικά τη Λερναία Ύδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΥΚ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ¨ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΚΟ" ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΟΥΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ.. ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΤΥΠΗΣΕΣ?ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΥΣΗ ΤΗΣ,ΠΡΩΤΗ ΣΥΚΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΗΣ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,Η ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ,Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο 3 ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΝΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΛΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΤΟΙΜΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΘΝΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ,ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ Χ.Α.,ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ-ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα πρέπει ως κοινωνία να μιλήσουμε και για την λεκτική βία, τη ψυχαναγκαστική βία και φυσικά για τη σωματική.
    Δυστυχώς για τις δύο πρώτες μορφές βίας δεν ακούω κουβέντα απ΄ όλους τους κατ΄επίφασιν δημοκρατικούς πολίτες.
    Η λεκτική βία οδηγεί και στη σωματική.
    Η ψυχαναγκαστική βία όμως οδήγησε 2.500 συνανθρώπους μας στην αυτοκτονία και οι δημοσικάφροι δηλώνουν απλά τη λύπη τους για το άσχημο περιστατικό, κανείς δεν μιλά για τους ηθικούς αυτουργούς που θα πρέπει να τιμωρηθούν, αλλά πολύ εύκολα βγαίνει ένταλμα σύλληψης για κάποιον που άσκησε σωματική βία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ. ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΧΘΕΣ... ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. MA AYTA TA ONTA PIOS LEEI OTI EINAI GYNAIKES ????
    EKTOS APO MIA TRYPA DEN EXOYN TIPITA ALLO NA THYMIZEI GYNAIKA ..HMARTON THEE MOY .EPREPE NA TIS SAPISEI STO XYLO KYRIOLEKTIKA TIS MAIMOYDES POY NTROPIAZOYN TO THYLIKO FYLLO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.