Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μ' ΑΥΤΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ;;; ΕΘΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΡΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ...

ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ... ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...

ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ... ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΙΤΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ:

Γνωστή τραγουδίστρια μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της για τις διατροφικές της συνήθειες αλλά και τα μικρά μυστικά που κρατούν άψογη την σιλουέτα της αποκαλύπτει πως έχει εθιστεί στον... αρακά.

Η Μαριάντα Πιερίδη αποκαλύπτει στο περιοδικό Glam: «Οι μεγαλύτερες διατροφικές μου συνήθειες είναι τα εποχιακά φρούτα, μέλι, σουσάμι, ντομάτα και φυτικές ίνες σε σκόνη. Έχω εθισμό στον αρακά. Τον τρώω αντί για τσιπς. Παθαίνω υστερία. Τρελαίνομαι», λέει ενώ αποκαλύπτει το μυστικό για σώμα χωρίς κυτταρίτιδα. «Για να είμαστε στεγνές πρέπει να αποφεύγουμε εντελώς τα μακαρόνια, τις τηγανιτές πατάτες και ξεχνάμε τα υδατανθρακούχα σνακ, όπως τα πατατάκια. Εντελώς όμως, ούτε μια φορά. Εγώ αυτά εφαρμόζω και δεν έχω ίχνος κυτταρίτιδας ακόμη και με τον ήλιο από πάνω».

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΒΑΤΖΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ... ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.