Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝΕ ΟΙ ΑΛΚΙΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ... ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ "ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ" ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ!

ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!  «Ο προσκοπισμός διαπαιδαγωγεί τα μέλη του με δημοκρατικά ιδεώδη» λένε... Την αντίδρα...

ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! 


«Ο προσκοπισμός διαπαιδαγωγεί τα μέλη του με δημοκρατικά ιδεώδη» λένε...

Την αντίδραση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων προκάλεσε η δήλωση του Νίκου Μιχαλολιάκου ότι στο κόμμα του υπάρχει «μία εσωτερική πειθαρχία που θα μπορούσε κάλλιστα να θυμίζει όχι μόνο στρατιωτική πειθαρχία αλλά και προσκόπους».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων με αφορμή συνέντευξη του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, τονίζεται ότι ο προσκοπισμός διαπαιδαγωγεί τα μέλη του με δημοκρατικά ιδεώδη και καλλιεργεί το διάλογο και την αποδοχή της πολυπολιτισμικότητας.

Και υπογραμμίζει: «Όλη η δράση του Προσκοπισμού έχει ένα όραμα: να χτίσει έναν καλύτερο κόσμο. Η πειθαρχία αποτελεί ενσυνείδητη επιλογή, δεν επιβάλλεται από κανέναν και είναι απόρροια της αποδοχής του κώδικα συμπεριφοράς και ηθικών αξιών που πρεσβεύει ο Προσκοπισμός».

Η ανακοίνωση διευκρινίζει επίσης ότι: «Στον προσκοπισμό ανέκαθεν διαπαιδαγωγούμε τα μέλη μας κατά τρόπο που προάγει τα δημοκρατικά ιδεώδη, καλλιεργούμε με συνέπεια το διάλογο και την αποδοχή της διαφορετικότητας και της πολυπολιτισμικότητας της κοινωνίας, με σκοπό να συμβάλλουμε σε ένα καλύτερο κόσμο στον οποίο χωρούν όλοι και στην παγκόσμια συναδέλφωση»

. ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤAI ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΛΚΙΜΟΙ ΕΠΙ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ... ΒΡΕ ΟΥΣΤ!




--------------------------------------------

11 σχόλια

  1. PRODOTES TOU PROSKOPISMOU TIN POLIPOLITISMIKOTITA NA TIN DIDASKETE STA PEDIASAS KE NA TA PARETE NA TA PATE KE SE KANENAN IMAMI GIA NA SAS KANOUN KE KANA EGKONAKI IMAMAKI. OUDEPOTE MPORESA NA KATALAVO POS ENA TOSO MIKRO ETHNOS EHI VGALI TOUS PERISOTEROUS PRODOTES STIN OIKOUMENI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μασωνικό δημιούργημα οι πρόσκοποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο προσκοπισμὀς εἰναι ξενὀφερτος οργἀνωσις στην Ελλἀδα. Ο Ι.Μεταξἀς την εἰχε διαλὐσει. Ο προσκοπισμὀς διατηρεἰ στενἐς σχἐσεις με την μασωνἰα και τον σιωνισμὀ και εμφορεἰται απὀ διεθνιστικὀ πνεὐμα. Χαρακτηριστικὀν εἰναι ὀτι ο υιὀς και ο εγγονὀς του γνωστοὐ Εβραἰου τραπεζἰτη Ιακὠβ Σιφφ ανεδεἰχθησαν σε προἐδρους των προσκὀπων των ΗΠΑ. Ο Μὀρτιμερ Λἐων Σιφφ κατἐλαβε το αξἰωμα του προἐδρου το 1931, ενὠ ο υιὀς του Τζων Μὀρτιμερ Σιφφ μια εικοσαετἰα αργὀτερα. Λοιπὀν, στενὠτατες οι σχἐσεις προσκοπισμοὐ και σιωνισμοὐ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Προσκοπισμός στα πρώιμα χρόνια του στην Ελλάδα υπήρξε ένα σημαντικό σχολείο γαλούχησης των Ελληνοπαίδων στα Εθνικά ιδεώδη και με την άψογη πειθαρχία του και το ομοιόμορφο των στολών έπαιζε σπουδαίο ρόλο στην στρατιωτική προπαίδευση των νέων για να υπηρετήσουν κατόπιν στο Στράτευμα ,εξάλλου πολλοί εκ των εκπαιδευτών και Γενικών Αρχηγών ήταν απόστρατοι αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού και συνέβαλλαν κατα πολύ στην Στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση των Προσκόπων ,άλλωστε είναι γνώστη η ανιδιοτελής προσφορά των προσκόπων στο Έθνος προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στο Στρατό κατα τους Βαλκανικούς πολέμους είτε ως τραυματιοφορείς ,ως ανιχνευτές ,ταχυδρόμοι κτλ ύστατο παράδειγμα της συμμετοχής και με την ζωή τους ακόμη για την Πατρίδα η θυσία των 31 Προσκόπων στο Αιδίνι ,και η θυσία των έξι βαθμοφόρων στην Κύπρο από το Πολέμι της Πάφου, οι οποίοι έγιναν ολοκαύτωμα στο βωμό της πατρίδας κατά τις μάχες της Τηλλυριάς, ενώ μαζί τους θυσιάστηκαν και αρκετοί άλλοι βαθμοφόροι και Πρόσκοποι. Βέβαια απο τη δεκαετία του 80 κυρίως και έπειτα όπως και σε κάθε θεσμό ξεκίνησε ως αιμολυτικός ιός η διείσδυση της θολοκουλτούρας και των μπολσεβίκων ,έτσι και στον προσκοπισμό λοιπόν σημειώθηκε μεγάλη διάβρωση με αποτέλεσμα να χάσει και την κατεύθυνση του και την ταυτότητα του ως προθάλαμος των νέων για τον Στρατό ,κατέληξε λοιπόν ένα φυτώριο μαμόθρεφτων και μεγαλομπούληδων με διεθνιστικά διδάγματα και ανιαρά τραγουδάκια στις κατασκηνώσεις δείγμα αυτής της παρακμής οτι πλέον καταργήθηκε και το ενιαίο της στολής οπου οι πρόσκοποι γυρνούν μόνο με ένα φουλάρι ,,συνεπώς αγαπητέ στόχε δεν φταίει ο Προσκοπισμός σαν θεσμός αλλά τα δείγματα παρακμής του είναι αιτία των ανθρώπων που τον επιθυμούν έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουστ πρόσκοποι, δημοκρατικά οικόσιτα!

    Άκου εκεί πολυπολιτισμική κοινωνία, αποσχιστείτε και κάντε την, εγω γιατι πρεπει να ζήσω στον πολυπολιτισμο που μου επιβάλλετε;

    Βρε ουστ, στον εμφύλιο που έρχεται θα σας φαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AS MAS APANTISOUN AN KSEROUN OTI KAI O PROSKOPISMOS LITOURGEI (IDIOS SE ALES XORES)SAN SKALOPATI TON SKOTINON KENTRON MPROS TOUS NEOUS KAI AN KRIVONTE KAI PEDOFILOI POU KINOUN TA NIMATA. EPISIS AN KSEROUN POS POLA SIMVOLA POU XRISIMOPIOUN OI PROSKOPOI PROERXONTE APO MASONIKOUS SIMVOLISMOUS OPOU EXOUN ISXORISEI MESA PROFANOS APO TOUS IDIOUS SKOTINOUS ANTHROPOUS XORIS TA PEDIA KAI OI GONEIS NA EXOUN IDEA. STA IDIA PANO KATO PLESIA KINOUNTE KAI OI OIKOLOGOI!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. OI PROSKOPOI THISIASTIKAN KAI THA KSANATHISIASTOYN GIA TO ETHNOS. OLOI OI KAI KALA DIMOKRATES AS PANE STHS ODIGOYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι - Ναι. Ανώνυμα Παιδιά ο Προσκοπισμός είναι αυτός που κινεί όλα τα υπόγεια νήματα της πάγκοσμιας συνομωσιολογίας και μη σας πω οτι ευθύνεται και για την Οικονομική Κρίση.

    Σοβαρευτείτε λιγάκι! Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα τοσο μισος κρυβετε μεσα σας που χρησιμοποιειτε εκφρασεις οπως ''ουστ θα σας φαμε'' απεναντι σε παιδακια;; Ελεος να ξεσπατε την οργη σας σε μικρα παιδια ειτε ειναι απο Ελλαδα ειτε οχι. Τι σοι ανθρωποι εισαστε σεις; Αναρωτιεμαι σε τι περιβαλλον μεγαλωσατε για να βγαζετε μισος και οργη σε αθωες ψυχουλες που μονο να αγαπουν ξερουν.... Ντροπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. EISTE OLOI ANIDEOI!EIMAI PROSKOPOS EDW K 12 XRONIA EIMAI VA9MOFOROS EDW K 2 XRONIA KAI EIMAI STIN OMADA(PEDIA APO 11 EWS 15 XRONON)AKOU EKEI TI LENE!NAI RE OI PROSKPOI FTEME K YA TIN TRUPA TOU OZONTOS K O TN KENNEDY TN DOLOFONISE O B.P(BEIDEN POWEL IDRITIS PROSKPOPISMOU)ANTE ZWA NA POUME DI9EN XRISAVGITES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ, ΣΕ ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΝΙΔΕΟΥΣ!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ, ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΣΤΟ SITE ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ! ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΙΠΟΤΑ!!ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΩΝΕΑΣ Ή ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ...ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ!! ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ "ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΑΣ"...ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.