Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ! ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΝ...!! ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΜΕ ΝΤΟΥ ΤΑ ΜΑΤ

Σκηνές από ομηρικές μάχες εξελίχτηκαν στην Νομική Αθηνών πριν από λίγη ώρα όταν οι γνωστοί προοδευτικοί ανθέλληνες που μόλις είχαν ολοκληρ...

Σκηνές από ομηρικές μάχες εξελίχτηκαν στην Νομική Αθηνών πριν από λίγη ώρα όταν οι γνωστοί προοδευτικοί ανθέλληνες που μόλις είχαν ολοκληρώσει την αντιφασιστική τους πορεία από την ΑΣΟΕΕ προς την Νομική Σχολή κατέβασαν και αποπειράθηκαν να κλάψουν την ελληνική σημαία της Σχολής.

Στην περιοχή βρίσκονταν 3 διμοιρίες των ΜΑΤ οι οποίες επενέβηκαν και κατάφεραν εν μέσω πετροπολέμου και βίαιων συγκρούσεων να αποσπάσουν την ελληνική σημαία από τους γνωστούς ανθέλληνες πριν αυτοί την κάψουν στην οδό Μασσαλίας.

Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα αυτοί που θέλουν να καταστρέψουν και να αντικαταστήσουν την ελληνική
σημαία στο κέντρο της Αθήνας με μία άλλη, δεν είναι οι εχθροί γείτονες μας, αλλά κάποιοι Έλληνες που μισούν τον εαυτό τους ότι είναι Έλληνες και καθετί ελληνικό.   defencenet.gr

--------------------------------

21 σχόλια

  1. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ; ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ Ο ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ-ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ-
    ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ; ΡΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΑΚΡΥΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΑΣ ΑΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ .
    ΧΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΧΑΜΕ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    ΑΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ; Ο ΣΥΡΙΖΑ;.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ .
    ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ, ΤΙΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΤΟΥ, ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ.
    ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ
    ΡΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ,
    ΕΝΑΣ ΡΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ; ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΧΙΕΣ
    ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΤΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΟΠΡΙΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ, ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΑΝ ΚΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. A ρε ψευτες, γιαυτο θα παρετε 2,99% σε 14 μερουλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ..ΧΙΤΛΕΡ..ΜΑΣ ΧΡΙΑΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ..ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΗ ..ΚΑΙ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΑ..ΟΠΩΣ ΛΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΙΜΙΑ....[ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ,ΑΝΤΙΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΑΜΩ ΤΟ ΒΡΩΜΟΑΣΥΛΟ ΠΟΥ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕς ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ ΤΗς ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ
    ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΝΑΡΧΟΒΛΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΤΑΛΙΜΠΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. giati den kaine kai tin Shmaia ths Tourkias?
    MHPOS EPEIDH TA "PAIRNOUN" APO EKEI?
    G amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευγε στης 3 διμοιρίες των ΜΑΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 17 και σημερα .
    Οτι προλαβετε ...

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ..... ΕΙΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ..ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΗΠΟΙ ΕΙΝΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ...ΑΛΒΑΝΟΙ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ-ΡΟΜΑ-ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ-ΣΥΡΙΟΙ-ΤΟΥΡΚΟΙ-ΙΡΑΚΙΝΟΙ-ΤΥΝΗΣΙΟΙ-ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ-ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΙ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτοί δεν είναι ΄Ελληνες αλλά ελληνόφωνοι. ΑΠΕΛΑΣΗ μαζί με τους λαθρομετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ; ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΩΝΙΑ;;;;;;;;;; ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΩ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΠΑΡ'ΟΤΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αποδεικνυεται καθημερινα πόσο λείπει απο την Ελλάδα o Γεώργιος Παπαδόπουλος, o τελευταίος πραγματικός ηγέτης. Μεσα στο σημερινό χάος στο οποίο μας οδήγησαν ολιγιστοι ανθελληνες πολιτικοί με αμφίδρομη σχέση με απαιδευτους ψηφοφορους, κάποια σκουλήκια καίνε την ελληνικη σημαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Kostas Mitsas ΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ.ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ Κ.ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΔΩΤΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ.ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΡΟΔΩΣΙΑ.ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΩΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εθνοπροδοτες ρουφιανοι αναρχικοι!!Ξεφτελισμενοι!!Για κρεμαλα ειστε ρε πουλημενα τομαρια,απλυτοι,πρεζονια.. Μια Χρυση Αυγη σας χρειαζεται ολους ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μην αποκαλείτε ΄Ελληνες αυτούς που αποπειρώνται να κάψουν την Ελληνική σημαία . Ακόμη και αν η ταυτότητά τους γράφει : Ελληνική ιθαγένεια και υπηκοότητα , πρέπει άμεσα να τους αφαιρεθεί . Αυτοί είναι κάποιοι που ζουν στον Ελληνικό χώρο , που κατ΄ ευφημισμό προσδιορίζονται ΄Ελληνες , που έχουν αναμειχθεί με "αδελφούς" τους , Πακιστανούς , Αφγανούς , Ρουμάνους , Σκοπιανούς , Βούλγαρους , Τούρκους και προδίδουν τα εθνικά σύμβολα και ιδεώδη . Αυτοί ανήκουν στην συνομοταξία των ανεγκέφαλων τετράποδων και πρέπει να παραδοθούν στους πατριώτες ΄Ελληνες , να τους περιποιηθούν . Η τύχη τους πρέπει να είναι αυτή της τύχης της σημαίας : το κάψιμο . Αυτοί είναι οι πρώτοι διδάξαντες τον φασισμό και τον ναζισμό , κατά τα άλλα όμως κατηγορούν τα μέλη της Χρυσής Αυγής . Βρε αναρχοκουμμούνια της Κουμουνδούρου και του Περισσού , πλησιάζει η ώρα σας . Τέλος τα αστειάκια και τα παιχνιδάκια σας που κατάντησαν την χώρα μας μπουρδ΄λο . ΠΡΟΣΕΞΤΕ ! ΘΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ [ ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ] ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΟΣΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΑ. ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΟΝΟΙ ΛΑΣΠΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι όλοι τους σκουλήκια. Όλοι αυτοί που καίνε το ιερό μας σύμβολο, την Ελληνική σημαία. Μόνο θάνατος αξίζει σ'αυτούς τους προδότες και πιθανόν ξένους πράκτορες. Να ψοφήσουν τα σκουλήκια της αριστεράς. Δόξα και τιμή στη Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ετοιμαστητε για εμφυλιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 11+ΣΗΜΕΡΑ.
    Προλαβαίνουν δεν προλαβαίνουν να φύγουν απο την Πατρώα Γή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.