Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΛΑΙΝ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ! ΕΝΤΟΛΗ ΑΔΩΝΙ ΣΕ ΛΕΩΝΙΔΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΑΣΤΥ ΒΙΒΛΙΟ ΚΟΛΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ!!!

Για να τον κλαίν’ οι ρέγγες είναι ο Αρχηγός του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης: Τα στελέχη του τον εγκαταλείπουν, όπως τα ποντίκια το βυθιζόμ...


Για να τον κλαίν’ οι ρέγγες είναι ο Αρχηγός του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης: Τα στελέχη του τον εγκαταλείπουν, όπως τα ποντίκια το βυθιζόμενο σκάφος κι ο Γιώργαρος βρίσκεται σε πανικό: Μέχρι το βιβλίο του Στρατηγού Αϋφαντή επεστράτευσε την περασμένη Δευτέρα στην ΝΕΤ, για να εξηγήσει στην Έλλη Στάη γιατί όλες οι Δημοσκοπήσεις τον δείχνουν να μένει εκτός Βουλής. Εν τω μεταξύ, οι αρλούμπες που ξεστομίζει καθημερινώς ο Καρατζαφέρης, έκαναν ακόμη και το πνευματικοπαίδι του τον Άδωνι να δηλώσει την περασμένη Τρίτη από το «Blue-Sky» πως «ο Τσίπρας είναι πιο σοβαρός» από τον Αρχηγό του ΛΑΟΣ!..

Εν τω μεταξύ, ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνει το εξής χουνέρι στον κουμπάρο του τον Καρατζαφέρη: Έδωσε εντολή στον αδελφό Λεωνίδα να αρχίσει να δίνει ως δώρο από το «Τηλεάστυ» το εξαφανισμένο βιβλίο του Δόκτορος Δημοσθένους Αλεξίου «Γ. Καρατζαφέρης: Η Αδάμαστη Θέληση», που είχανε βγάλει οι εκδόσεις «Γεωργιάδη» το 2004. Πρόκειται για ένα βιβλίο – θησαυρό, στο οποίο αποθησαυρίζονται όλες οι κατά καιρούς ατάκες του Καρατζαφέρη για Εβραίους, Κιναίδους, Μασόνους κλπ. που τον έκαναν τόσο αγαπητό στους Πατριώτες, κατά τα 6 πρώτα χρόνια λειτουργίας του ΛΑΟΣ. Κατ’ εντολήν του ιδίου του Καρατζαφέρη, το εν λόγω βιβλίο εξηφανίσθη από την πιάτσα, με αποτέλεσμα κορυφαίοι αντικαρατζαφερικοί σαν τον «Ιό» της «Ελευθεροτυπίας» να πληρώνουν όσο – όσο για ένα αντίτυπο! Τώρα που ο Γιώργαρος θα διαβάσει στον «Στόχο» ότι ο Λεωνίδας ξαναπουλάει το εξαφανισμένο βιβλίο από την συχνότητα του «Τηλεάστυ», θα γίνει «Τούρκος» και θα το ξανα-απαγορεύσει: Εμείς που φροντίσαμε και το προμηθευθήκαμε από το 2004 που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Θέατρο «Ακάδημος» της οδού Ιπποκράτους, θα σταχυολογήσουμε στο επόμενο φύλλο του «Στόχου», μερικές από τις αθάνατες Καρατζαφέρειες ατάκες, για να γελάσει ο κάθε πικραμένος και να εμπλουτίσει με νέο υλικό η έγκυρη Wikipedia το λήμμα «Καρατζαφέρης»…

ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ - Εφημερίδα "Στόχος"

10 σχόλια

  1. Όμορφος πολιτικός κόσμος, ηθικά και αγγελικά πλασμένος.
    Ζήτω τα κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για να τον κλασουν οι ρεγγες ειναι μαλλον...σιγα τον γοη να πουμε! παντως το γελιο θα παρει τελος την νυχτα των εκλογων! την επομενη μερα θα πεση βουρδουλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tragic καταστάσεις στο γιωργάκη... που πάει όπου ο άνεμος φυσάει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είδα πριν μερικές ημέρες τον Αυφαντή στο Κόντρα και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Οικολόγου Παπανικόλα να στηρίζει το κόμμα ΕΛΛΑΔΑ,που έχει ιδρύσει ο οικολόγος...φανταστείτε σε τι μαύρα χάλια πρέπει να βρίσκεται ο Καρατζαφέρης όταν χάνει ακόμα και τον Αυφαντή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες και ο Καρατζά-φέρε-τούμπα αποδείχθηκε σπορέας Α κλάσεως. Πρόεδρε!!!! Μιας και έκανες πολλές "ταρζανιές" στο μνημονιακό ξεπούλημα της Ελλάδος, μήπως ξέρεις ποια ήταν τα τελευταία λόγια του Ταρζάν;;;; "Ποιος πούστης έβαλε γράσσο στο σχοινίιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!" Εσύ το 'βαλες μόνος σου. Περαστικά σου!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόεδρε του ΛΑ.Ο.Σ.. Οι Έλληνες Πατριώτες δεν είναι πρόβατα ούτε κοπάδι αφισοκολλητών χαχόλων. Βάζουν πάνω από τους εαυτούς τους την Ελλάδα. Εκεί έκανες το λάθος και σού πεσε η μάσκα. Άντε και "καλοφάγωτη" η σύνταξάρα!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή, ο Γεωργιάδης είναι σοβαρός; Χρωστά στον Καρατζαφέρη ότι έγινε βουλευτής και υπουργός και τώρα φτύνει εκεί που έγλειφε. Από την άλλη, πήγε στον έτερο κωλοτούμπα, τον Σαμαρά, ο οποίος χαρακτήριζε φασίστες τους Βορίδη και Γεωργιάδη και τώρα αυτός γλείφει εκεί που έφτυνε. Με άλλα λόγια Σαμράς-Βορίδης-Γεωργιάδης είναι τα ίδια σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα τι φωτό είναι αυτή που τού βάλατε, ρε παιδιά; Σαν ασφαλίτης φαίνεται. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ18 Απριλίου 2012 στις 11:06 π.μ.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΘΡΟΥ Η ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Η ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ! ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Η "ΑΔΑΜΑΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ . ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ . ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΜΑΣ , ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ! ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ κ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ! Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ! ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ! ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ !

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΩΣ !

    ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
    ΕΚΔΟΤΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαααααααααααααααααααααααααα.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.