Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ... ΕΚΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ! ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΚΟΛΑΦΘΕΙ ΤΟ... ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ...

Κίνδυνο ενός κοινοβουλίου εχθρικού προς τον κοινοβουλευτισμό και εκφασισμό της χώρας λόγω ανατροπής των αξιών και της οργής που ε...

Κίνδυνο ενός κοινοβουλίου εχθρικού προς τον κοινοβουλευτισμό και εκφασισμό της χώρας λόγω ανατροπής των αξιών και της οργής που εναλλάσσεται με τον φόβο, διαβλέπει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως είπε στην ομιλία του απευθυνόμενος στους ανθρώπους των Γραμμάτων και της Τέχνης, στο Μουσείο Μπενάκη.
"Οι έρευνες της κοινής γνώμης, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Οι αναποφάσιστοι είναι πολλοί, αυτοί που θέλουν να «τιμωρήσουν» τα κόμματα είναι εξίσου πολλοί και κανείς δεν ξέρει πως θα διαμορφωθούν τελικά οι τάσεις του εκλογικού σώματος δεδομένου ότι το 50% αυτού δηλώνει ότι θα αποφασίσει την τελευταία εβδομάδα και επιπλέον το 50% αυτών δηλώνουν ότι θα αποφασίσουν την τελευταία στιγμή» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Βενιζέλος, αφού υπογράμμισε ότι "το παραμικρό γεγονός μπορεί να πυροδοτήσει ανεξέλεγκτα φαινόμενα", απευθύνθηκε στους διανοούμενους, προτείνοντας τους να συμμετάσχουν στην εκπόνηση ενός εθνικού σχεδίου συγκρότησης και να βρουν ένα τρόπο να εκδηλώσουν και να εκφράσουν τις απόψεις τους.
"Δεν πρέπει να εκκολαφθεί το αυγό του φιδιού"
Για την ακροδεξιά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι δεν πρέπει να "εκκολαφθεί το αυτό του φιδιού" και διατύπωσε το ερώτημα "αν είναι αριστερός πολιτικός λόγος εκείνος που δεν οδηγεί σε εφαρμόσιμη πολιτική εξόδου από την κρίση".
Αναφερόμενος στο ευρύτερο πλαίσιο που κινείται η χώρα, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι δεν υπάρχει πειθαρχημένοι διεθνής οικονομία και ως τούτου "μπορεί να γίνει μεγάλη ζημιά".
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι:
Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα (Εθνική Πινακοθήκη), Γιώργος Νταλάρας (τραγουδιστής), Ελένη Αρβελέρ (ακαδημαϊκός), Μάνος Ελευθερίου (συνθέτης), Δημήτρης Γκιώνης (συγγραφέας), Πέτρος Μάρκαρης (συγγραφέας), Θανάσης Νιάρχος (συγγραφέας), Γιώργος Μανιώτης (συγγραφέας), Γιάννης Κοντός (ποιητής), Μάνος Ζαχαρίας (σκηνοθέτης), Διαγώρας Χρονόπουλος (σκηνοθέτης), Δημήτρης Παντερμαλής (καθηγητής), Φοίβη Αγγελοπούλου (κινηματογραφίστρια), Νένα Βενετσάνου (τραγουδίστρια), 'Αννα Φόνσου (ηθοποιός), Γιάννης Μετζικόφ (σκηνογραφία), Σπύρος Λαμπρινουδάκης (καθηγητής), Μανόλης Βελιτζανίδης (Εκδοσεις Ίνδικτος), 'Αννα Καφέτση (ΜΜΣΤ), Νίκος Μανωλόπουλος (Μέγαρο Μουσικής), Απόστολος Μπότσος (Εθνική Πινακοθήκη), Φίλιππος Δρακονταειδής (συγγραφέας), Βασίλης Καρασμάνης (καθηγητής), 'Αννα Παναγιωταρέα (καθηγήτρια), Μάκης Μάτσας (μουσικός παραγωγός), Θανάσης Καστανιώτης (εκδότης),Κοραλία Καράντη (ηθοποιός), Χρήστος Νικολόπουλος (μουσικός), Γιάννης Τούντας (καθηγητής), Τατιάνα Λύγαρη (ηθοποιός), Γιάννης Παρμακέλης (γλύπτης), Παναγιώτης Τανιμανίδης (γλύπτης), Αχιλλέας Δρούγκας (ζωγράφος), Γιώργος Μιχαηλίδης (σκηνοθέτης), Ειρήνη Λούβρου (εκδότρια), Σταύρος Μπένος (Διάζωμα), Α. Μυλωνάς (γλύπτης), Έρση Σπαθάρη (συγγραφέας), Μαρίνα Λαλιώτη (καθηγήτρια), Ξένια Καλδάρα (Ίδρυμα Κακογιάννη), Γιάννης Μεταξάς (καθηγητής), Ανδρέας Ανδριανόπουλος (καθηγητής), Σύλβια Ιωάννου (Ίδρυμα Ιωάννου), Αντώνης Κυριακούλης (σκηνογράφος), Μιχάλης Μακρουλάκης(Ζωγράφος), Βίκτωρ Αρδίτης (σκηνοθέτης), Τόνια Μωροπούλου (καθηγήτρια), Κάτια Αντωνοπούλος (γκαλερίστ), Μιχάλης Γολεμάτης (καθηγητής), Τάκης Σουκάκος (καθηγητής), Γιάννης Μάνος (Μέγαρο Μουσικής), Λευτέρης Γιοβανίδης (σκηνοθέτης), Παναγιώτης Σάκκουλας (εκδότης), Θ. Φρυσσίρας (Μουσείο Φρυσσίρα), Θοδωρής Πελαγίδης (καθηγητής), Ελένη Σπανοπούλου (Μέγαρο Μουσικής).

------------------------------------


7 σχόλια

  1. Τούρκογλου! Μέγα Δόκτωρα παρλαπιπολογίας!!!! είσαι και πολύ ......λαλάκης!!!!!Το φίδι έκανε τ'αυγό ή το αυγό το φίδι ρε "μεγάλε ξερόλα";;;; Αν δεν υπήρχατε εσείς οι "δειμοκράτες" δεν θα υπήρχαν ούτε φίδια ούτε αυγά. Μόνο κλούβια αυγά κότας θα υπήρχαν για τις σκατόφατσές σας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO ΑΥΓΟ ΕΣΚΑΣΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΙΔΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΗΤΟΥ.
    Ο ΑΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ, ΤΑ ΚΟΥΝΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΥΘΕΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΑΝ " είναι αριστερός πολιτικός λόγος εκείνος που δεν οδηγεί σε εφαρμόσιμη πολιτική εξόδου από την κρίση":Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΛΟΥΜΠΕΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΛΑΝΑΡΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ, ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΞΕΡΟΥΜΕ (ΟΛΟΙ ΠΙΑ) ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ.
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακομη στο αυγο ειναι αυτος ???
    Εδω ΕΧΕΙ ΕΚΟΛΑΠΤΕΙ , ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ , ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ και ετοιμαζεται να ΚΑΤΑΠΙΕΙ τα τρωκτικα που ροκανιζαν και εξαθλιωναν τη χωρα 38χρονια τωρα.

    Εσυ χοντρε , μηπως εισαι τρωκτικο ????

    Η ωρα του φαγητου για το ΦΙΔΙ πλησιαζει ...τικ-τακ τικ-τακ τικ-τακ .........

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα αυγα εκκολαφτηκαν ρε μπουλουκο μπεν-αζελ, οι βοες ειναι καθοδον για το συνταγμα, και το βολευτηριο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν σας "βγαίνει" το σενάριο βαγγελάκη και σας έχι κόψει κρύος ιδρώτας όλους εσάς τους δωσίλογους και τους νεο-Κούϊσλιγκ. Για πες αλεύρι Μπόμπο;;;; Μια κρεμάλα στου "Γουδή" σε γυρεύει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι φοβάσαι ρε ΒΕΝΙ; Μήπως υπάρξουν άλλοι, μεγαλύτεροι φασίστες απο σένα και το ασκέρι σου; ΄Οσο και να ψάξεις δε θα βρεις. Οδηγήσατε μια χώρα στη καταστροφή χωρίς την εντολή του λαού, υποθηκεύσατε το μέλλον των παιδιών μας, πουλήσατε τον πλούτο της Ελλάδας μας και τώρα ψάχνεις για αόρατους εχθρούς; Βρες τους φασίστες στον σοσιαλιστικό σου καθρέφτη, εσύ και κάτι Βαλυράκηδες που θεωρούν τις εκλογές ανωμαλία και αποσταθεροποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.