Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΣ Ο ΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ...!! ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ 24.000 ΔΡΧ

Το 2004 είχε σκάσει σαν βόμβα ο πανίσχυρος κ. Απόστολος – Αθανάσιος Τσοχατζόπουλος, Καταβάλλοντας 24.000 δραχμές στις 13 Δεκεμβρίου του 1...


Το 2004 είχε σκάσει σαν βόμβα ο πανίσχυρος κ. Απόστολος – Αθανάσιος Τσοχατζόπουλος, Καταβάλλοντας 24.000 δραχμές στις 13 Δεκεμβρίου του 1975, κατάφερε να εξαγοράσει 24μηνη θητεία και πεντάμηνη πρόσθετη υπηρεσία… Μπορεί να υπήρξε ένας από τους μακροβιότερους υπουργούς Άμυνας, αλλά δεν είχε υπηρετήσει ούτε μια μέρα στον στρατό… Στις 15 Ιουλίου του 1968 είχε κηρυχθεί ανυπότακτος εξωτερικού, ενώ στις 11 Οκτωβρίου του 1972 είχε χάσει την Ελληνική ιθαγένεια.

Από αξιόπιστες δικαστικές πηγές αναφέρεται ότι έχει εντοπιστεί ροή χρήματων από off shore εταιρείες σε λογαριασμούς του κ. Τσοχατζόπουλου με πηγή προέλευσης τη γερμανική εταιρεία Ferrostaal η οποία έχει αποδειχθεί ότι έκανε παράνομες πληρωμές και δωροδοκούσε για να εξασφαλίσει ότι θα πάρει το μεγάλο συμβόλαιο ναυπήγησης 4 υποβρυχίων τύπου 214 που ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας υπέγραψε το 2000. Όπως και για τα HUMMER τα όποια υπογράφτηκαν την μέρα που ο πρώην υπουργός αποχωρούσε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

olikiantistasi.blogspot.com

6 σχόλια

  1. XRYSH AYGH!!!!!!!!!!!!!!!

    NA KSEVROMISOUME RE APO OLOUS!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει ο εκάστοτε Υπουργός Εθνικής Αμύνης, δια νόμου και δια άρθρου του συντάγματος να είναι εν ενεργεία ανώτατος αξιωματικός ενός εκ των τριών όπλων. Ή να τελεί εν αποστρατεία. Αρκετά αφήσαμε την άμυνα της πατρίδος εις τα χείρας των χειραγωγούμενων πολιτικάντηδων.

    καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θελω να δω τις φατσες των πασοκων αυτη τη στιγμη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άρα δίκαια πήρε πίσω μικρό μέρος των χρημάτων που κατέβαλε από το υπουργείο άμυνας. Για λογαριάστε το 75 τι αγόραζε με αυτά τα λεφτά και θα δείτε ότι είναι πάλευκη περιστερά αθωότητος. Το ξύλο δεν το θέλει αυτός, αλλά εγώ που τους ψήφισα παλαιότερα όπως επίσης και χιλιάδες άλλοι χαζοί σαν εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχετε κάνει ποτέ καμιά έρευνα για να δείτε πόσοι εκ των "εθνοπατέρων" έχουν υπηρετήσει πλήρη θητεία; Αμφιβάλλω αν το έχουν κάνει οι μισοί.

    Κι όμως, ο Σόλων έθετε την εκπλήρωση της στρατιωτικής θητείας σαν έναν από τους όρους για να είναι κανείς Αθηναίος πολίτης και να έχει το δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρεμάστε τον ψηλά, να τον φαν οι Γύπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.