Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ, ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ... ΕΝΩΣΗ ΑΘΕΩΝ! ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟ!

ΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟ; ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΠΙΜΠΙΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ;;; Η Ένωση...

ΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟ; ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΠΙΜΠΙΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ;;; Η Ένωση Άθεων διαμαρτύρεται για τη συνεχιζόμενη αδιαφορία του κράτους στο αίτημα μεγάλου αριθμού πολιτών οι οποίοι επιθυμούν να ορίσουν οι ίδιοι πώς θα διατεθεί το σώμα τους μετά το θάνατό τους.
Όπως υποστηρίζουν, τα «περιβαλλοντικά προβλήματα» που επινοήθηκαν για να στηρίξουν την αποτροπή της εγκατάστασης αποτεφρωτηρίου νεκρών στα Μεσόγεια είναι προσχηματικά και διατυπώθηκαν για να αποτρέψουν τους πολίτες από την διεκδίκηση ενός αυτονόητου ανθρώπινου δικαιώματος και να προστατεύσουν τη διαχρονική εμπορευματοποίηση του θανάτου από την θρησκεία και τους λειτουργούς της.
Σύμφωνα με τους υποστηρικτές της" καύσης", το έργο όχι μόνο δεν θα είχε κόστος για τη χώρα μας, αλλά αφενός θα απέφερε σημαντικά έσοδα τα οποία σήμερα διοχετεύονται σε γειτονικές χώρες που παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες, αφετέρου θα ανακούφιζε οικονομικά τους πολίτες, δεδομένου ότι η αποτέφρωση έχει κόστος ως και 20% τους αντίστοιχου της ταφής.
Η ένωση Αθέων ζητά από την κυβέρνηση να παρέμβει και να επιβάλει τη δημιουργία με ταχείες διαδικασίες τουλάχιστον 2 αποτεφρωτήρων νεκρών στην Ελλάδα - ένα στην Αττική και ένα στο νομό Θεσ/νίκης.
----------------------------------------------

11 σχόλια

  1. Μπορούμε να τους κάψουμε τσάμπα ζωντανούς να τους πείτε αφού το θέλουν τόσο πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να βγαλει κανεις μπιμπικια με την 'Ορθοδοξια', ή γενικοτερα τη χριστιανοσυνη, αρκει να εχει ερθει σε επαφη μαζι τους. Μια παραπανω μυθολογια, που εχει κατακλεψει τις προυπαρχουσες (ουτε καν προτοτυπη).

    Ποιες βλαβες εχει ο ορθολογισμος αυτον που δεν βγαζουν μπιμπικια ειναι η ερωτηση ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με γεια τους και χαρά τους... Αφού δεν θέλουν να το επιβάλλουν στους άλλους, ας υποστούν οι ίδιοι την καύση μετά θάνατον, οπότε θα χάσουν τον παράδεισο που θα πάνε οι άλλοι, π.χ. οι αναγνώστες της εφημερίδας σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ "Στόχε" Ο Θεός δεν είναι αντάξιος της φήμης του. Αποδείχτηκε κατώτερος των προσδοκιών του ανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Ελλάς, το σχόλιο σου ξεχειλίζει από χριστιανική αγάπη, αμεροληψία και αλληλεγγύη για τους συμπολίτες σου.

    @Στόχε, μας νοιάζει γιατί προτιμάμε την αποτέφρωση, όπως κάποιοι άλλοι προτιμούν την ταφή (και το κράτος τους διαθέτει χώρο για να το κάνουν). Τους χριστιανούς ορθόδοξους τι τους νοιάζει αν κάποιοι θέλουν να αποτεφρωθούν και ασχολούνται να τους εμποδίσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι περισσότεροι άθεοι ΔΕΝ είναι αριστεράντζες αλλά ακόμα και να ήταν, ποιοι είστε εσείς που θα κρίνετε πού θα ταφεί ο καθένας; Βλέπετε τους άθεους να σας λένε που θα ταφείτε; Κοιτάχτε την δουλειά σας και μια φορά ή γυρίστε στον μεσαίωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν είναι αριστεράτζες ..... απλά υποστηρίζουν ξεκάθαρα π.χ. .... τους Οικολόγους Πράσινους! και μετά λένε ότι δεν ανακατεύονται με την πολιτική!

    Όλοι οι άθεοι είναι αριστεροί, αυτό το ξέρουν όλοι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κρύβονται έτσι, νομίζουν ότι θα κοροϊδέψουν κανένα;

    Αλλά το κακό δεν είναι αυτό, το κακό είναι ότι για να πετύχουν τους σκοπούς τους, γίνονται ανθέλληνες ως το κόκκαλο!

    Γίνονται επικίνδυνοι για την χώρα μας!

    ΚΑΛΟ χωρίς ΘΕΟ, ΔΕΝ γίνεται!
    ΚΑΛΟΣ χωρίς ΘΕΟ, ΔΕΝ υπάρχει!

    Αυτά τα δείχνει η ίδια η ζωή, δεν τα λέω απλά εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Αργοναυτης
    Για έναν άνθρωπο που δεν καταλαβαίνει καν τι είναι Θεός, σίγουρα θα συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πολύ λογικό το βρίσκω.

    @Τατιάνα Ραπακούλια
    Ενώ η οργάνωση σας ξεχειλίζει από αγάπη και πατριωτισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. "ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΠΙΜΠΙΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ;;;"

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ... ΤΟ ΜΗΠΩΣ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.