Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ... ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ!

Αναποτελεσματική κρίνει την δημιουργία φράγματος κατά μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία επανέλαβε σ...

Αναποτελεσματική κρίνει την δημιουργία φράγματος κατά μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία επανέλαβε σήμερα ότι απορρίπτει το αίτημα των ελληνικών αρχών για συγχρηματοδότηση του έργου.
Ε.Ε.: «Δεν καταπολεμά την λαθρομετανάστευση ο φράχτης στον Εβρο»
Ερωτηθείς σχετικά ο Μικέλε Τσερκόνε, εκπρόσωπος της επιτρόπου για θέματα Μετανάστευσης Σεσίλια Μάλμστρομ, απάντησε ότι τέτοιου είδους μέτρα είναι βραχυπρόθεσμα και δεν συμβάλλουν στην καταπολέμηση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης.
Τόνισε δε ότι η Ελλάδα χρειάζεται μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες μεταρρυθμίσεις για την αποτελεσματική διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και αιτήσεων ασύλου.
Καταλήγοντας, ο Μ. Τσερκόνε υπενθύμισε ότι η Επιτροπή έχει συμβάλλει στη φύλαξη των ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο, παρέχοντας 215 εκατ. ευρώ, την περίοδο 2007- 2010. Ανέφερε, επίσης, ότι το 2012 η Ελλάδα θα λάβει άλλα 90 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο των τεσσάρων κοινοτικών προγραμμάτων για τη διαχείριση των συνόρων.

3 σχόλια

  1. Αναποτελεσματικος ο Φρακτης ...

    Οποτε ας παρει ο Τερκονε τους λαθρο σε πιο
    αποτελεσματικες χωρες που μπορουν να εκπονησουν μακροπροθεσμα και μεσοπροθεσμα μετρα.

    Και ας καταλαβει οτι η Ελλαδα ειναι ενα ΚΑΘΑΡΑ εθνικο κρατος οσους εγκαθετους επικους και αν φερουν και αν επιβαλουν μεσω των προδοτων που κυβερνουν .

    Αυτο θα το αποδειξουν οι Ελληνες με την ψηφο τους
    (διοτι αν δεν το αποδειξουν με την ψηφο τους , την επομενη φορα θα χρειαστει να το αποδειξουν με τα ΟΠΛΑ τους..)


    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πάει να ..... η Ε.Ε.
    Αυτός ο φράχτης πρέπει να γίνει σε όλο το μήκος του Ν.Έβρου, ακόμα κι αν χρειαστείτε να τον πληρώσουμε οι Έλληνες απ' την τσέπη μας.
    Και μετά από αυτόν τον φράχτη, μια είναι η λύση: Ο στρατός μας να περιφρουρεί τα σύνορα. Σε κάθε στρατόπεδο, υπάρχουν εκατοντάδες άχρηστες σκοπιές για τους φαντάρους.
    Εκτός από τις σκοπιές στις πύλες, τα πυρομαχικά και τους ουλαμούς.. όλες οι άλλες σκοπιές είναι απλά άχρηστες.
    Να στέλνουν τους φαντάρους μαζί με τους μόνιμους στρατιωτικούς, σε φυλάκια έξω απ' τα στρατόπεδα και δίπλα στα σύνορα. Και μαζί με τον φράχτη θα γίνει απόρθητος ο Έβρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΡΑΧΤΗ, ΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.