Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ Ο ΑΚΗΣ... ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΑΙΔΙΑ!!!

Μείωση του ποσού της χρηματικής εγγύησης που είχε οριστεί στις 150.000 ευρώ, καθώς και την άρση του όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα,...

Μείωση του ποσού της χρηματικής εγγύησης που είχε οριστεί στις 150.000 ευρώ, καθώς και την άρση του όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ζήτησε ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος με προσφυγή που κατέθεσε σήμερα στον Εφέτη Θ.Κανελλόπουλο.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός απολογήθηκε πριν λίγες ημέρες για ανακριβή δήλωση "πόθεν έσχες" που υπέβαλε το 2010 για την χρήση του 2009, ενώ εκτός της επιβολής χρηματικής εγγύησης και του συγκεκριμένου περιοριστικού όρου ο εφέτης είχε εκδώσει και εντολή δέσμευσης του ακινήτου του πρώην υπουργού στην Ακρόπολη.
Το αίτημα του κ. Τσοχατζόπουλου θα κριθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

enikos.gr

4 σχόλια

  1. Αλήτη Τσοχά και εσύ και οι υπόλοιποι δεν έχετε τσίπα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Εφραιμ δεν έχει ζημιώσει το δημόσιο αλλά κρατείται στις φυλακές για τους λόγους που θέλει ο εισαγγελέας. Ο ωραίος Μπρούμελ όχι μόνο έκανε πέτσινη δήλωση αλλά έχει εμπλακεί και σε μίζες, άσχετα αν παραγράφηκαν λόγω της συμπαιγνίας των κομμάτων. Αλήθεια τι περιμένει ο εισαγγελέας για να τονε χώσει στη μπουζού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EPREPE NA EIXE AYTOKTONHSH APO TOSO KAIRO AN HTAN ANDRAS TO LAMOGI ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ.ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗ Ο ΘΕΡΜΟΑΙΜΟΣ ΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.ΠΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥΣ.ΠΑΛΗΑΝΘΡΩΠΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.