Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ (ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ) ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"

Ούτε ένα περίπτερο ή ψιλικατζίδικο ή πρακτορείο τύπου, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεται, δεν πρέπει να υπάρχει που να μην δ...

Ούτε ένα περίπτερο ή ψιλικατζίδικο ή πρακτορείο τύπου, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεται, δεν πρέπει να υπάρχει που να μην διαθέτει τον "Στόχο". Ο "Στόχος" είναι από τις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ και ιστορικότερες εφημερίδες που κυκλοφορούν και διανέμονται μέσω των πρακτορείων τύπου και τυπώνεται σε μεγαλο αριθμό φύλλων ώστε να βρίσκεται και στο "τελευταίο" χωριό και στην "τελευταία" γειτονιά το πρωί της Πέμπτης και να παραμένει εκεί -αν δεν τον εξαντλήσετε- ολόκληρη την εβδομάδα κι ασφαλώς και το Σαββατοκύριακο...

Βέβαια είναι "λογικό" η εφημερίδα σας να τρώει πόλεμο, αφού η θέση της και η στάση της ήταν και παραμένει ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ και ΑΤΟΦΙΑ όσον αφορά τα Εθνικά μας θέματα που έχει πάντα στο επίκεντρο κι αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από το σύστημα και τα τσιράκια του που έχουν μακρυά χέρια παντού. Απέναντι τους τα μάτια και τα αυτιά του "Στόχου" που είστε όλοι ΕΣΕΙΣ...

Σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος κι αν βρίσκεστε, ενημερώστε μας αν δεν βρείτε τον "Στόχο", στέλνοντας μας όσο πιό κατατοπιστικά γίνεται το σημείο το οποίο εντοπίστηκε το πρόβλημα, για να φροντίσουμε να το λύσουμε. (stoxos@gmail.com) Κανείς και για κανέναν λόγο δεν έχει το δικαίωμα να παρακωλύει την κυκλοφορία της εφημερίδας μας, η οποία όχι μόνο πρέπει να υπάρχει παντού, αλλά και η ανάρητηση της σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της είναι υποχρεωτική.

Στην Κύπρο μας ο "Στόχος" κυκλοφορεί σε όλες τις πόλεις και σε όλα τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου και η τιμή του καθορίζεται από το Κυπριακό πρακτορείο διανομής...

"ΣΤΟΧΟΣ"

KAΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ


4 σχόλια

  1. Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ο κόσμος του Επενδυτή», ο δήμαρχος της πόλης, Γ. Μπουτάρης, αναφέρει τα εξής:

    «Εκείνο που ξέρω είναι ότι ο εορτασμός του 2012 πρέπει να ξεφύγει από το κλασικό μοτίβο των εθνικοαπελευθερωτικών ιαχών και να κάνει την πόλη γνωστή ανά τον κόσμο. Θεωρώ δηλαδή, πιο σημαντικό το ότι πήραμε τη διάκριση της πρωτεύουσας της νεολαίας της Ευρώπης για το 2014 ή ότι θα γίνει το μουσικό φεστιβάλ Womex στη Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο του 2012 από τις όποιες εορταστικές εκδηλώσεις δεν θα γίνουν, διότι δεν θα γίνουν, για την απελευθέρωση».

    Τα όσα είπε ο κ. Μπουτάρης σίγουρα θα ξεσηκώσουν θύελλα αντιδράσεων, αφού πρόκειται για ιστορική στιγμή για τη Θεσσαλονίκη, την οποία ο δήμαρχος απαξιεί με τη στάση του.

    Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ένα στη σελίδα του Newsbomb.gr.
    Για αυτο λοιπον, Προδοτη Ανθελληνα Μπουταρη, θα τα πουμε στην Θεσαλονικη στις 15 Ιανουαριου ! Θυμισου αυτη την μερα ανθελληνα προδοτη γιατι εκεινη την μερα οι Ελληνοψυχοι Νεοι της Θεσαλονικης θα σου προσφερουν εντελως δωρεαν αυτο που σου αξιζει. Μια κρεμαλα για να κρεμαστεις !
    ΥΓ. Μην ανησυχεις ανθελληνικο σκουλικι το σχοινι θα ειναι επισης δωρο απο τους Ανενταχτους Πατριωτες , χωρις κρυφες χρεωσεις ! Ενα πραγμα σαν τις χορηγιες των ομοιδεατων σου απο την COSMOTE ! Ξερεις καλα τι ενοοω ανθελληνικο σκουλικι ! Ερχομαστε στις 15 Ιανουαριου, Οεο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Κάιρο θέλει να κλείσει μια συμφωνία οριοθέτησης με την Κύπρο και την Τουρκία, θέτοντας έτσι εκτός «νυμφώνος» τη χώρα μας.

    «Τα σύνορα μεταξύ της Αιγύπτου, της Κύπρου και της Τουρκίας δεν είναι ακόμη συμφωνημένα», δήλωσε ο υπουργός Πετρελαίων Αμντουλάχ Γκχοράμπ, διευκρινίζοντας πάντως ότι το οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ δεν βρίσκεται σε αιγυπτιακή ζώνη.

    Ο αιγύπτιος υπουργός προσέθεσε ότι τα τρία κράτη, βάσει του διεθνούς δικαίου, θα πρέπει να μετάσχουν στον καθορισμό των συνόρων, αποκλείοντας έτσι από τις συζητήσεις τη χώρα μας.

    Ως εκ τούτου, η τοποθέτησή του δείχνει ότι οι συνομιλίες Ελλάδας-Αιγύπτου για την οριοθέτηση της ΑΟΖ έχουν αρνητικά αποτελέσματα, με αποτέλεσμα η Αθήνα να χάνει ένα πολύ σημαντικό τμήμα της ΑΟΖ, που θα μπορούσε να διεκδικήσει.

    Η τοποθέτηση αυτή της Αιγύπτου υπονομεύει τη χώρα μας, καθώς την περιορίζει ως προς τους χειρισμούς της και δημιουργεί ένα κλίμα που μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς τις μελλοντικές οριοθετήσεις.
    ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ... ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ! ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΟΙ ΝΥΣΤΑΛΕΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (ΒΛΕΠΕ ΔΗΜΑΣ ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΓΕΦΥΡΕΣ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ" ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΣΤΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ, ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΑΡΩΣΤΙΕΣ ( ΠΧ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ)
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ !
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΟΓΥΠΤΙΟΙ ! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ( ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΤΟ ΥΠΕΞ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέο κόμμα στην Αλβανία, που θα δημοσιοποιήσει την ιδρυτική του διακήρυξη στους επόμενους μήνες θεωρεί πως Αλβανία είναι η Ήπειρος, όλη η Βορειοδυτική Ελλάδα, η Φλώρινα και η Καστοριά!

    Σύμφωνα με την «Κάτοψη», η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, που υπάρχει ως εθνικιστικός σύλλογος με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του Ανωτάτου Συμβουλίου Δικαιοσύνης κ. Σπαχίου, διεκδικεί τη μισή Ελλάδα.

    Ακούστε κι αυτό. Τα μέλη της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς των ακραίων εθνικιστών της Αλβανίας, αποκαλούν «αιμοσταγείς τους Έλληνες γιατί έκαναν εθνοκάθαρση σε βάρος των Τσάμηδων»!

    Αναλυτικότερα, αναφέρουν: «Πρόκειται για αλβανικές περιοχές που αδίκως προσαρτήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913 από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών. Οι ιστορικές εξελίξεις, οι μαζικές βίαιες μετακινήσεις των αυτοχθόνων αλβανικών πληθυσμών και η έλλειψη επίσημων στοιχείων δυσκολεύουν των προσδιορισμό των αλβανικών περιοχών στην Ελλάδα και κυρίως των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων των συγκεκριμένων περιοχών.

    Αυτές οι περιοχές βρίσκονται στη Βορειοδυτική Ελλάδα, νότια της «Μακεδονίας» και νοτιοανατολικά της Αλβανίας μέχρι τον κόλπο της Άρτας και αποτελείται από τις περιοχές Τσαμουριά, Φλώρινα, κ.λπ.». Υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι η Τσαμουριά βρίσκεται το νοτιοδυτικό μέρος της Κάτω Αλβανίας!

    ΚΑΛΑ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ....
    ΝΑΝΙ-ΝΑΝΙ -ΝΑΝΙ-ΝΑΝΙ, ΝΑΤΟ ΤΟ ΧΑΤΖΑΡΙ ΦΤΑΝΕΙ !!
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΒΡΗΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ !
    ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟ-ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ-ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΕΞ, ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΔΗΜΑ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΙΟΤΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΛΛΩΣΤΕ " ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΙΣΧΡΟΝ ΓΑΡ ΤΟ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. giati asxoliste me griosykies;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.