Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΔΗΛΩΣΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ

Ένας από τους καλλιτέχνες που δεν διστάζουν να εκφράσουν δημόσια την άποψή τους ο Β. Λέκκας. Κατακρίνει έντονα την «φυτεμένη» κυβέρνηση των ...

Ένας από τους καλλιτέχνες που δεν διστάζουν να εκφράσουν δημόσια την άποψή τους ο Β. Λέκκας. Κατακρίνει έντονα την «φυτεμένη» κυβέρνηση των τραπεζιτών και εκφράζει την δυσαρέσκειά του για την Νανά Μούσχουρη, με δηλώσεις του στο ράδιο 9.

«Οι πλειοψηφία των καλλιτεχνών όχι μόνο είναι αντίθετη με την Κυρία Μούσχουρη, αλλά είναι τραγικές οι συνθήκες για τον ελληνισμό να βγαίνει δημόσια ένας Έλληνας, διεθνούς εμβέλειας καλλιτέχνης και να βγάζει τέτοια μομφή… και να έχει τέτοια συμπεριφορά προς τους πολίτες της χώρας. ‘Όντας Έλληνας δηλώνω πως η Μούσχουρη θα πρέπει να ντρέπεται και να μην επανεμφανιστεί σε αυτόν τον τόπο.

ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ…
Η πλειοψηφία των καλλιτεχνών στέκεται απέναντι στις δηλώσεις τις Μούσχουρη.
Την στιγμή που η Χώρα μας δοκιμάζεται, που δυσκολεύεται να σταθεί στα πόδια της σε μια δύσκολη συγκυρία Η Ν.Μούσχουρη επέλεξε την ημέρα που ήταν η μαύρη επέτειος των Καλαβρύτων αντι να στήριξη την χώρα της στο εξωτερικό να στραφεί εναντίον του ελληνικού λαού.
Αυτή η κυβέρνηση είναι ξενόδουλη, ξενόφερτη, φυτεμένη κυβέρνηση» . blog.gr

--------------------------------


4 σχόλια

  1. Η Μούσχουρη ξέρω ποια είναι. Ο Λέκκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AKRIBWS ! THN MOUSKOURH THN XEREI OLOS O ELLHNISMOS.SAN ELLHNAS THS DIASPORAS MPORW NA DIABEBAIWSW OTI PROSFERE MEGALH YPHRESIA KAI PROSFEREI AKOMA GIATO KALO THS PATRIDAS .ELEOS PIA ASXOLEITHTHIE ME TOUS EFIALTES STO ESWTERIKO ( DRAGWNES ,REPOUSHDES..) MH KATASTREFETAI THN PROSPATHEIA MAS EDW EXW.PIOS XEREI AFTON TON TYPO ME TO ALBANIKO ONOMA LEKKAS ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγγνώμη εσύ θεωρείσαι Έλληνας και γράφεις με greeklish; Ελπίζω να ξέρεις να μιλάς Ελληνικά γιατί αν τα μιλάς όπως τα γράφεις κατάλαβα. Αλήθεια τι έργο προσέφερε η Μούσχουρη που πρέπει να τις συγχωρούμε και τις δηλώσεις που κάνει εναντίον των Ελλήνων; Γιατί η εν λόγω κυρία είπε ότι οι Έλληνες χρωστάνε, αλλά μάλλον δεν τα ξέρει καλά γιατί οι Έλληνες δε χρωστάνε τίποτα και σε κανέναν. Όσο για τα χρήματα που μας χρωστάνε οι γερμανοί γαργάρα το έκανε ή δε το γνωρίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.