Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ "ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ

Η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης υπέρ των Σκοπιανών, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι το όργανο αυτό, όπως και ο ΟΗΕ και οι άλλ...

Η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης υπέρ των Σκοπιανών, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι το όργανο αυτό, όπως και ο ΟΗΕ και οι άλλοι διεθνείς οργανισμοί δεν είναι τίποτε άλλο από όργανα επιβολής της Νέας Τάξης επάνω στα Έθνη, η δε άδικη απόφαση που εξέδωσε αποτελεί ισοπέδωση κάθε έννοιας δικαίου και βιασμό της ιστορικής αλήθειας.

Οι "δικαστές" του Δ.Δ. της Χάγης οι οποίοι δεν έκριναν την υπό κρίση υπόθεση επί της ουσίας που είναι η προκλητικότατη κλοπή εκ μέρους του καθεστώτος των Σκοπίων τμήματος της Ελληνικής Ιστορίας και του Πολιτισμού, ο σφετερισμός Συμβόλων, και η προσπάθεια οικειοποίησης των μεγαλυτέρων μορφών που ανέδειξε ο Ελληνισμός εις το διάβα των χιλιετιών. Δεν έλαβαν υπόψιν τους οι "δικαστές" τα αδιάσειστα στοιχεία που διαθέτει ο Ελληνισμός όπως όλη η πολιτισμένη ανθρωπότητα γνωρίζει και όπως η αρχαιολογική σκαπάνη έχει αποκαλύψει ότι η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική.

Έκανε το Διεθνές Δικαστήριο ενδελεχή έλεγχο της υπόθεσης που έκρινε; Δεν είδε ότι ξαφνικά πριν 60 χρόνια το ομόσπονδο κρατίδιο Bardarska Banovina της τότε Γιουγκοσλαβίας άλλαξε όνομα οικειοποιούμενο το Ελληνικό όνομα "Μακεδονία"; Δεν είδε την αντίδραση της Κυβερνήσεως των ΗΠΑ εκείνης της εποχής που ενέταξαν αυτή την κίνηση στην προσπάθεια υφαρπαγής της Μακεδονίας για να εκπληρωθούν τα σχέδια του εβραίου Γιόζεπ Μπρόζ (Τίτο);

Δεν είδαν βέβαια οι κύριοι δικαστές τους Βασιλικούς Τάφους της Βεργίνας ούτε και τα αρχαιολογικά ευρήματα σε όλη τη Μακεδονική Γη ούτε φρόντισαν να μάθουν τι γλώσσα μιλούσε ο Μέγιστος των Ελλήνων ο Θεοποιηθείς Αλέξανδρος ο Μακεδών, ο Βασιλέας Φίλιππος και ο Αριστοτέλης.

Η παραχάραξη της Ιστορίας εκ μέρους των σκοπιανών αποβλέπει στην δημιουργία ψευτομακεδονικής εθνότητας, η μετονομασία του Βουλγαρογενούς ιδιώματος που ομιλούν όσοι απο τους κατοίκους του ψευδοκράτους είναι Βουλγαρικής καταγωγής σε "γλώσσα", και τα δύο αποβλέπουν στην υφαρπαγή και των εδαφών της Μακεδονίας και την απόσχιση τους από τον Ελληνικό Εθνικό Κορμό, πως αυτά πέρασαν τελείως απαρατήρητα από τους δικαστές του Δ.Δ της Χάγης;

Τι είδαν οι κύριοι δικαστές; Το δίκαιο Βέτο που έθεσε η Ελλάς στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και μας καταδίκασε με ψήφους 15-1! Καταδίκασε το θύμα γιατί έθεσε εμπόδια στο ληστή, τον παραχαράκτη, τον πλαστογράφο, τον άρπαγα! Τον επίδοξο κατά συρροήν δολοφόνο! Έύγε κύριοι δικασταί! Με τέτοια δικαιοσύνη που αποδίδετε τα Έθνη πρέπει να είναι ήσυχα ότι θα επιλύουν τις όποιες διαφορές τους σε εσάς και δεν θα χρειάζεται να καταφεύγουν σε πολεμικές συρράξεις και αναμετρήσεις!

Εμπρός τώρα να καταδικάσετε και την Ελλάδα που δεν αναγνωρίζει το ψευδοκράτος του Αττίλα στην κατεχόμενη Κύπρο, που δεν επιτρέπει στους φιλήσυχους Μογγόλους να καταλάβουν τη Θράκη και τα Νησιά του Αιγαίου! Στο τέλος βέβαια να δούμε αυτούς τους "δικαστές" ποιος θα τους δικάσει;

Άμεσοι συνεργοί στο Έγκλημα είναι οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που κατέχουν την εξουσία στην Πατρίδα μας. Αυτοί όπως κάνουν κατ' εξακολούθηση απο το 1974 και μετά άνοιξαν για άλλη μια φορά την κερκόπορτα στον εχθρό. Όπως τότε που η Κύπρος ήταν μακριά για τον Καραμανλή και τον Αβέρωφ, τότε που ο αέρας πήρε τη Σημαία στα Ίμια για τον Σημίτη και τον Πάγκαλο.

Τί έκαναν τώρα λοιπόν οι γραικύλοι για να δώσουν την πρόφαση (εν αμαρτίαις) στους "δικαστές" του Δ.Δ; Πολύ απλά ενώ οι σκοπιανοί έχουν καταστήσει πρακτικά κουρελόχαρτο την Ενδιάμεση Συμφωνία με τις διαρκείς παραβιάσεις της δεν φρόντισαν να την καταγγείλουν επιδεικνύοντας εγκληματική ολιγωρία απέναντι στον εχθρό και δίνωντας του το πλεονέκτημα να καταγγέλει εκείνος το Ελληνικό Βέτο που ήταν μια δίκαιη πράξη στα πλαίσια της αυτοάμυνας του Έθνους.

Πως ήταν ποτέ δυνατό να συναινέσει η Ελλάς να εισέλθει στο ΝΑΤΟ μια χώρα που έχει διαπράξει όλα τα ως άνω προαναφερθέντα αδικήματα εις βάρος της και συνεχίζει να προκαλεί με κλιμακούμενη αλυτρωτική προπαγάνδα; Η τοποθέτηση αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Σκόπια, η μετονομασία του αεροδρομίου των Σκοπίων σε αεροδρόμιο "Μέγας Αλέξανδρος", η μετονομασία του δημοτικού σταδίου τωνΣκοπίων σε στάδιο του βασιλιά Φιλίππου Β, όλα αυτά δεν είναι παραβιάσεις της ενδιάμεσης συμφωνίας και προκλητικότατες ενέργειες εις βάρος της Ελλάδος;

Κύριοι "δικασταί"του Δ.Δ της Χάγης και γραικύλοι πολιτικάντηδες η απόφαση έχει βγει και είναι εις βάρος σας. Σας ανακοινώθηκε έξω απο το Κτήριο του Ελληνικού Κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια της Πορείας των Ελλήνων Εθνικιστών την ίδια μέρα που βγάλατε αυτή την άδικη απόφαση ΕΙΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!


ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΠΤΟΥΜΕ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΙΘΥΝΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.


ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ.

ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γεώργιος Παπασημάκης

8 σχόλια

  1. Είναι ευτυχής αυτός που γνωρίζει ιστορία έλεγε ο Ευριπίδη. "Μπράβο" κ. δικασταί του Δ.Δ. Χάγης. Είστε "άριστοι" γνώστες της Ιστορίας. Αποδείξατε ότι η Γη είναι τρίγωνη!!!! "Μπράβο" σας!!!!!!!! Τώρα μένει να αποδείξετε ότι ο Βουκεφάλας ήταν .....Ζάσταβα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. >Δεν έλαβαν υπόψιν τους οι "δικαστές" τα αδιάσειστα στοιχεία που διαθέτει ο Ελληνισμός όπως όλη η πολιτισμένη ανθρωπότητα γνωρίζει και όπως η αρχαιολογική σκαπάνη έχει αποκαλύψει ότι η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική<

    Πήγαμε εμείς ποτέ στην Χάγη μ' αυτά τα στοιχεία; ΟΧΙ. Πώς, λοιπόν, να τα λάβουν υπ' όψιν τους οι δικαστές. Το κείμενο στερείται παντελώς νομικής βάσης και επιχειρηματολογίας και είναι βασισμένο στον συναισθηματισμό. Οι δικαστές οιουδήποτε δικαστηρίου δικάζουν μία συγκεκριμένη υπόθεση βάσει των προσκομιζομένων στοιχείων. Οι δικαστές στην Χάγη, αυτά τα στοιχεία είχαν, αυτά τα στοιχεία τους προσκόμισαν και βάσει αυτών των στοιχείων έκριναν ότι την δεδομένη στιγμή υπήρξε παραβίαση άρθρου της "Ενδιάμεσης Συμφωνίας". Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.

    Τα υπόλοιπα δεν είναι δουλειά του ΔΔΧ. Αν προσφεύγαμε εμείς, μάλλον θα κερδίζαμε. Αλλά αφήσαμε να το κάνουν άλλοι.

    Όλα είναι επιτρεπτά, αλλά καλό είναι να αποφεύγομε την αυτογελοιοποίηση, μέσω τέτοιων κειμένων, που μοιάζουν με σχολικές εκθέσεις παιδιών του δημοτικού σχολείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον για αυτό ο συγγραφέας του άρθρου καταγγέλλει και τους Έλληνες πολιτικούς για συνέργεια ακριβώς γιατί δεν εξέθεσαν τα στοιχεία αυτά. Επίσης πως απενοχοποιείς τους δικαστές του ΔΔΧ οι οποίοι δίκασαν χωρίς να κάνουν έρευνα στην υπόθεση;

    Κείμενα σαν αυτό συντελούν στην αύξηση της αντίδρασης των Ελλήνων και αφύπνισης της κοινής γνώμης και δεν είναι καθόλου γελοία όπως με εμπάθεια γράφεις "ανώνυμε".

    ΙΣΤΑΜΕΘΑ ΑΓΡΥΠΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κατάσταση απαιτεί άμεση καταγγελία της "Ενδιάμεσης Συμφωνίας" και διακήρυξη εκ μέρους της Ελλάδος ότι δεν θα δεχθεί ποτέ να λάβουν ποτέ τα Σκόπια το όνομα "Μακεδονία" ή παραγωγό του με οποιονδήποτε προσδιορισμό.

    ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΓΕΥΓΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 7/12/11 9:34 μμ

    Φρόντισε να μάθεις περί τίνος πρόκειται και μετά κρίνε. Αφού έχεις πλήρη άγνοια του θέματος, πώς κρίνεις; Τι ακριβώς δικάστηκε στην Χάγη; Για ποια "συνέργεια" μιλάς;

    Εδώ έφτασαν στο σημείο να χαρακτηρίζουν το ΔΔΧ ... "νεοταξίτικο" (sic), χωρίς να κάνουν τον κόπο να σκεφτούν ότι, αν ήταν "νεοταξίτικο" (και πώς ένα δικαστήριο μπορεί να χαρακτηρισθεί σαν τέτοιο;), θα είχε δικαιώσει ασφαλώς την Ελλάδα, η οποία είναι πρότυπο νεοταξίτη δούλου και όχι τους "εθνικιστές" (λέγε σωβινιστές) των Σκοπίων, έτσι δεν είναι; Επίπεδο, δάπεδο. Κρίμα!

    Το κακό είναι ότι ο "ΣΤΟΧΟΣ", ως υπεύθυνη εφημερίδα, δεν ενημερώνει σωστά, ώστε να μην γράφονται ανοησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά μερικοί έχουν μεγάλο πρόβλημα. Αντί να ψάξουν να βρουν και να διαβάσουν όλη την απόφαση, μπας και ξεστραβωθούν και δεν παριστάνουν τα παπαγαλάκια, λένε εξυπνάδες. Τι να πει κανείς; Η βλακεία είναι ανίκητη, γι' αυτό και φτάσαμε στα σημερινά μας χάλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ, ΜΛΑΝΤΙΤΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΕ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ. ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΑΛΒΑΝΙΚΗ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ VARDASKA BANOVINA.

    Για την απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου της Χάγης
    Η οργή και η αγανακτησή μας για πολλοστή φορά απλώς επιβεβαιώνουν την προδοτική για την πατρίδα μας ανικανότητα ή και εγκληματική αδιαφορία αν θέλετε των πολιτικών εθνοπατέρων ,οι οποίοι στα 37 χρόνια που κυβερνούν αυτόν τον πάλαι ποτέ τρισένδοξο τόπο δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν για μια στιγμή ούτε την ιστορία μας, ούτε το λαό που τους στήριζε επί πόσα χρόνια, ούτε τους θεσμούς, αλλά ούτε και την εθνική μας αξιοπρέπεια. Είναι οι μόνοι υπεύθυνοι και τους αξίζουν μόνο δύο πορείες. Προς Γουδί και Καισαριανή.

    Ως Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος και κατ' επέκτασιν ως Έλληνες εθνικιστές δεν αναγνωρίζουμε καμία απόφαση του νεοταξίτικου δικαστηρίου της Χάγης που δικαιώνει τους ανύπαρκτους των Σκοπίων να χρησιμοποιούν το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας και να χαλκεύουν την ιστορία των Ελλήνων. Πρόκειται για μία απόφαση απόρροια της ασχετοσύνης και της ανικανότητας αυτών που από την ασφάλεια της βουλευτικής τους έδρας ασχολούνται με κάθε είδους θέματα πλην των συμφερόντων του Έθνους και της Πατρίδος. Δε δεχόμαστε αποφάσεις δικαστηρίων που καταδικάζουν πατριώτες που πολεμούν για το λαό τους. Δε δεχόμαστε πολύ απλά τις αποφάσεις ενός δικαστηρίου που οι αποφάσεις του τηρούνται επιλεκτικά, αφού στο παρελθόν τόσο το Ισραήλ, όσο και οι Η.Π.Α. αγνόησαν τις δυσμενείς για αυτούς αποφάσεις.

    Τα λόγια αυτά είναι λόγια θυμού κι αποτέλεσμα μιας καταπάτησης του μόνου πράματος που μας έχει απομείνει. Εγερθείτε Έλληνες και Ελληνίδες. Εάν μας είχε απομείνει κάτι, αυτό ήταν η εθνική μας υπερηφάνεια. Πάνε να μας κλέψουν και την τελευταία ακτίνα του ήλιου. Ενός ήλιου που οι πρόγονοι μας είχαν χαράξει επάνω σε χρυσές λάρνακες και ασπίδες ματωμένες στα πεδία των μαχών. Να το ξέρουν καλά όμως. Με τα χέρια σταυρωμένα δε θα καθίσουμε. Δε θα καθίσουμε φρόνιμοι γιατί ακόμη και σήμερα είμαστε εμείς που ακούμε ξεκάθαρα τον καλπασμό της στρατιάς του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Είμαστε εμείς αυτοί που ακούμε ξεκάθαρα το πύρινο κήρυγμα από άμβωνος του θρυλικού ιεράρχη Γερμανού Καραβαγγέλη. Είμαστε εμείς οι εθνικιστές που ακούμε τον Παύλο Μελά να φωνάζει "ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ" κι οι τουφεκιές να σχίζουν τους παγωμένους αγέρηδες, στα χιονισμένα βουνά που λίγα χρόνια αργότερα τα αετόπουλα του '12-'13 θα ελευθέρωναν. Είμαστε εμείς αυτοί που αγέρωχοι βρισκόμαστε στο μετερίζι αυτό για να πούμε και πάλι ένα και μόνο εμβατήριο με φωνή στεντόρεια. Τι άλλο μας έχει απομείνει αδέρφια εκτός από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ και τις αρβύλες του στρατού μας; 'Ηλθε επιτέλους η ώρα ο Θεός να βάλει το χέρι του και ο στρατός τις αρβύλες. Βοήθα Παναγιά μας Κυρά Δέσποινα κι εσύ Πατροκοσμά. Εμείς την απόφαση την πήραμε. Βοηθήστε μας να βαδίσουμε απελευθερωτές αυτή τη φορά ακόμη πιο ψηλά. Πιο ψηλά κι από το Μοναστήρι και τη Γευγελή και όπου υπάρχει έστω και ένας σκλαβωμένος αδελφός μας. Γιατί εμείς ποτέ δε λησμονήσαμε. Κύπρος-'Ηπειρος- Μακεδονία και πάλι Ελλάδα θα γράψει η ιστορία. Να είναι σίγουροι γι' αυτό οι Πηλιογούσηδες οι άτιμοι, οι οποίοι θα πληρώσουν και για την τελευταία προδοσία. Δεν υποχωρούμε σε τίποτα. Όλοι στους δρόμους. 'Ολοι στα οδοφράγματα. Όλοι στα άρματα. 'Ολοι στα οχυρά και όλοι στην αντεπίθεση. ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ- ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
    http://ellinokratein.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.