Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ

Ο Μακαριώταος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο κ. Στυλιανό Νάση, και ...


Ο Μακαριώταος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο κ. Στυλιανό Νάση, και τον Διευθυντή Θρησκευτικού του ΓΕΕΦ Πανοσιολογώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Ιωάννη Ιωάννου, την Τρίτη και Τετάρτη, 20 και 21 Δεκεμβρίου 2011, επισκέφθηκε Φυλάκια της Εθνικής Φρουράς, στη Λευκωσία.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχιεπίσκοπος αντάλλαξε ευχές με αξιωματικούς και εθνοφρουρούς και μοίρασε δώρα. Ο Μακαριώτατος, στις σύντομες ομιλίες του, αναφέρθηκε στα επίκαιρα θέματα που απασχολούν τη νεολαία μας, υπογραμμίζοντας ότι οι νέοι πρέπει να ζουν ελεύθεροι, μακρυά από κάθε ναρκωτικό. Επίσης, αναφορά έκανε και στην οδική συνείδηση των νέων, σημειώνοντας ότι η ζωή μας είναι ό,τι πολυτιμότερο μας χάρισε ο Θεός, γι' αυτό πρέπει να την προσέχουμε και να έχουμε υψηλό το αίσθημα της ευθύνης έναντι του εαυτού μας, αλλά και έναντι των συνανθρώπων μας, και ιδιαίτερα των οικογενειών μας.


-------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.