Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ... ΕΛΛΑΔΑ: Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ... ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ, ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΜΚΟ!

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 6.20 το πρωί σε σούπερ μάρκετ στο Κορωπί. Τρεις άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα και με την απειλή όπλων απέσ...

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 6.20 το πρωί σε σούπερ μάρκετ στο Κορωπί. Τρεις άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα και με την απειλή όπλων απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο.
Ακόμα, ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τη νύχτα σε κατάστημα ψιλικών στην οδό Παπάφη στη Θεσσαλονίκη. Δύο κουκουλοφόροι ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, αποσπώντας τις εισπράξεις της επιχείρησης ύψους 700 ευρώ.
Στο μεταξύ, οι αστυνομικές αρχές της Πιερίας συνέλαβαν 36χρονο, υπήκοο Σλοβενίας, που κατηγορείται ότι έκλεψε από πρατήριο υγρών καυσίμων στο Λιτόχωρο, την ώρα που ήταν κλειστό, 14 ζάντες αλουμινίου, τέσσερις ζάντες ελαστικών και έξι ελαστικά διαφόρων τύπων. Η κλοπή καταγγέλθηκε από την ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου.

----------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.