Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ AYTH THN KΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ.

ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ... ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ. Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσ...

ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ.

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος διοργανώνει εκδήλωση (ομιλία) την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου του 2011 και ώρα 12:00 μ.μ στο Ξενοδοχείο Διβάνη Παλλάς, Παπαναστασίου 19 στη Λάρισα, με θέμα (Τουρκικές απειλές και η πιθανότητα θερμού επεισοδίου).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν

ο Υποναύαρχος Ιωάννης Θεοφανίδης, πρώην διοικητής της Μονάδος Υποβρυχίων Καταστροφών, ο Ταξίαρχος ε.α. Θεοδωρακίδης Παναγιώτης και ο Πτέραρχος εν αποστρατεία Ποιμενίδης Ανέστης.

2 σχόλια

  1. συγνωμη αν δεν ειναι στο θεμα του κειμενου,
    ΑΛΛΑ Στοχε πριν 2 με 3 μερες στην θεσσαλονικη,εγιναν εκτροπα στα οποια δεν αναφερθηκατε ΚΑΝ(η τουλαχιστον δεν δωσατε βαση)
    μαθητες λυκειου δεχθηκαν επιθεση απο τραυματιες "επαναστατες" απο την Λυβιη οι οποιοι φιλοξενουνταν στο ιδιο ξεναδοχειο με τους μαθητες που ειχαν παει για την σχολικη τους εκδρομη(5ημερη)*200 ατομα ειναι οι τραυματιες που φιλοξενει το ξεναδοχειο
    Καποιοι απο τους στρατιωτες "πειραζαν" κοπελες,τα παιδια αντεδρασαν λογομαχοντας,και μετα αρχισε το ξυλο!αποτελεσμα ενας μαθητης και μια καθηγητρια στο νοσοκομειο(ελαφρα)
    .................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά όλα μασημένα και μπροστά σας τα θέλετε; Δεν μπορείτε να ψάξετε; Ρε φίλε αναφέρθηκε ο στόχος στο περιστατικό, απο την ημέρα που συνέβη. Όλο στη μανούρα θέλετε να είστε ή να κάνετε τους έξυπνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.