Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟ 2012, ΓΡΑΦΕΙ Η ΓΑΛΛΙΚΗ OBSERVER

«Η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ το 2012» γράφει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Οbserver», τονίζοντας παράλληλα ότι και η Γαλλία θα υποβαθμιστε...

«Η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ το 2012» γράφει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Οbserver», τονίζοντας παράλληλα ότι και η Γαλλία θα υποβαθμιστεί από τους οίκους αξιολόγησης μέχρι το τέλος του μήνα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, αναλυτές του City εκτιμούν ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει εντός του νέου έτους στην δραχμή, ενώ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα o οίκος Standard and Poor's θα υποβαθμίσει τη Γαλλία, που θα χάσει την πιστοληπτική ικανότητα ΑΑΑ που διατηρεί από το ’75. Η υποβάθμιση της Γαλλίας θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλη την Ευρώπη.
Το δημοσίευμα φιλοξενεί δηλώσεις του επικεφαλής της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων της Μεγάλης Βρετανίας, Άντριου Τίρι, που δήλωσε ότι η Ελλάδα πολύ πιθανόν να αποχωρήσει εντός τους 2012 από το ευρώ, καθώς θα αδυνατεί να πληρώσει την παραμονή της στην Ευρωζώνη. «Λίγοι άνθρωποι πιστεύουν ότι η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει στην Ευρωζώνη» τόνισε και κατέληξε «Αν αναγκαστεί να φύγει, η ανακεφαλαιοποίηση κάποιων τραπεζών θα είναι αναγκαία»

Nooz.gr

2 σχόλια

  1. H εφημερίδα "Observer" είναι βρετανική και όχι γαλλική.
    Η επιστροφή στην δραχμή είναι δίκοπο μαχαίρι και μερικοί, αλλά αν έχουν σκοπό να μας πετάξουν έξω από την ΟΝΕ, δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ.ΑΚΟΥΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.