Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Αντιγράφουμε από τουρκικό μέσο την ίδια ώρα που η συμμορία που ρήμαξε την Πατρίδα συνεχίζει να τρώει τις σάρκες του Έθνους και του Κράτους τ...

Αντιγράφουμε από τουρκικό μέσο την ίδια ώρα που η συμμορία που ρήμαξε την Πατρίδα συνεχίζει να τρώει τις σάρκες του Έθνους και του Κράτους των Ελλήνων και να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην εξουσία και να προστατέψει το ανθελληνικό καθεστώς. Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται και μάλιστα αυτή την φορά ο "Γκρίζος"...


Επαναλάμβανουμε ότι η αντιγραφή είναι πιστή και τα κατεχόμενα αναφέρονται από τους μογγόλους ως "ΤΔΒΚ":

Ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Taner Yıldız, ανακοίνωσε πως θα υπογράψουν αύριο τη συμφωνία με την Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου, σχετικά με την άδεια που παραχωρήθηκε στον Ανώνυμο Συνεταιρισμό Πετρελαίου Τουρκίας.

Ο κος Yıldız, σημείωσε πως με την συμφωνία αυτή παραχωρείται άδεια έρευνας σε πολλές θαλάσσιες περιοχές της Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου, αλλά και σε μια εδαφική περιοχή της.

Ο υπουργός υπογράμμισε πως η συμφωνία που θα τεθεί σε λειτουργία, έπειτα από την έγκριση της Βουλής της ΤΔΒΚ, προβλέπει τις γεωτρήσεις και τις τρισδιάστατες σεισμικές έρευνες που θα μπορεί να πραγματοποιεί πιο ενεργά στη νήσο και στο περίγυρο της ο Ανώνυμος Συνεταιρισμός Πετρελαίου Τουρκίας.

Επιπλέον, ο υπουργός Yıldız σημείωσε πως έχουν ξεκινήσει τις εργασίες σχετικά με την αγορά σεισμικού πλοίου στον TPAO (Ανώνυμος Συνεταιρισμός Πετρελαίου Τουρκίας), η οποία μέχρι σήμερα τις έρευνες πραγματοποιούσε με τα πλοία που νοίκιαζε από ξένες εταιρείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.