Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ! ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ "ΔΕΣΕΙ" ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ!!!

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΠΑΖΟΜΑΣΤΕ (ΕΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΟΡΙΟΥ) ΑΠΟ ΤΟ DEFENCENET... Nέα επίθεση από το "σύστημα ΠΑΣΟΚ" και Π.Μπεγλίτη, κατά...


ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΠΑΖΟΜΑΣΤΕ (ΕΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΟΡΙΟΥ) ΑΠΟ ΤΟ DEFENCENET...

Nέα επίθεση από το "σύστημα ΠΑΣΟΚ" και Π.Μπεγλίτη, κατά των Ε.Δ. με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Κώστα Σπηλιόπουλο να γίνεται ο πρώτος πολιτικός μετά το 1974 που να κατηγορεί δημοσίως ανώτατο αξιωματικό που διοικεί μονάδα των συνόρων, ως ... χουντικό πραξικοπηματία!

Φτάνει στο σημείο να λέει ο υφυπουργός τα εξής απίθανα σε μία συνέντευξη-όνειδος για όλους: "Είναι και η ιστορία και η καταγωγή του εύελπι. Δεν είναι ένας οποιοσδήποτε εύελπις. Είναι ο συγκεκριμένος ο οποίος έχει μια συγκεκριμένη καταγωγή, η οποία έχει καταγραφεί. Γι’ αυτό μας ανησυχεί πολύ περισσότερο"

Δηλαδή τι ακριβώς τον ανησυχεί; Μήπως κατέβει με τα τανκς ο πατέρας του Εύελπι από την Θράκη; Για να κάνει τι; Να "δέσει" τον υφυπουργό; Μα, υπάρχουν αρμοδιότεροι και πιο κοντά για να το κάνουν αυτό: Η ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί και οι θεράποντες ιατροί και νοσηλευτές!

Εδώ θα πρέπει να τοποθετηθεί άμεσα ο προϊστάμενός του υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος. Γιατί άλλο να εκδίδεται μια ατυχής ανακοίνωση το Σάββατο και άλλο να βγαίνει ο νυφυπουργός του Π.Μπεγλίτη που σκαρφίστηκε με τον Γ.Παπανδρέου τα περί πραξικοπήματος και να λέει τέτοιες ασυναρτησίες.

ΣΗΜ. "ΣΤΟΧΟΥ": ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ. ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ "ΔΕΣΕΙ" ΤΟΝ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.