Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Τι βλέπουμε στο βίντεο, όπου γίνεται αναφορά στον εμετικό ΣΚΑΙ για το θέμα που αναφερθήκαμε χθες; Τον αρχικαραγκιόζαρο Οικονόμου να...εξα...


Τι βλέπουμε στο βίντεο, όπου γίνεται αναφορά στον εμετικό ΣΚΑΙ για το θέμα που αναφερθήκαμε χθες;

Τον αρχικαραγκιόζαρο Οικονόμου να...εξανίσταται μόλις βλέπει τους μαθητές να κάνουν μάθημα ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!

Όχι, αγαπητοί φίλοι: Δεν το κάνει επειδή...αγανάκτησε με τη μη διαθεσιμότητα του σχολικού κτιρίου, αλλά διότι η εναλλακτική λύση ήταν η εκκλησία!!!


Προσέξτε τα απαξιωτικά και γεμάτα μίσος λόγια του ("έλεος", "είναι εικόνα αυτή της Ελλάδας του 2011" κλπ) και θα καταλάβετε πως ακόμα και σε...στάβλο να βάζανε τους μαθητές, ο συγκεκριμένος γραικύλος θα είχε πολύ λιγότερο πρόβλημα!

Εμείς, ευχόμαστε να λυθεί σύντομα το πρόβλημα των μαθητών του Ρεθύμνου και να ξαναγυρίσουν στις σχολικές τους αίθουσες!

Μέχρι τότε όμως, συνιστούμε στα κοπρόσκυλα του "πατριωτικού" ΣΚΑΙ (ναι, έτσι το είπε πρόσφατα κάποιος...υπερορθόδοξος - υπερπατιρώτης), πριν δείξουν τέτοια "απαγορευμένα" θέματα, να παίρνουν τα...χάπια τους, συνοδεία με μπόλικο ξύδι (κατά προτίμηση καλαματιανό, που έχει...χωνευτικές ιδιότητες)!

Υ.Γ. Και να πει κανείς πως η εκκλησία ήταν σε άθλια κατάσταση και δεν εξυπηρετούσε έστω προσωρινά τους μαθητές, εντάξει: Το πρόβλημα όμως του συγκεκριμένου δημοσιοκάφρου είναι, όπως είπαμε, ότι πρόκειται για Ορθόδοξη εκκλησία! (hellas - orthodoxy)

4 σχόλια

  1. Πριν το διαβάσω, από τον τίτλο ήδη, ήμουν σίγουρος για την πηγή. Πότε επιτέλους κάποιοι θα καταλάβουν ότι ο Τεκτονισμός ή Ελευθεροτεκτονισμός, δεν έχει σχέση με θρησκείες; Πρέπει να τους το κάνουν έγγραφο, όπως αυτό που ζητάνε από τον Σαμαρά; Ο επίτροπος της ενοριακής εκκλησίας μου είναι Τέκτων και βαθιά θρησκευόμενος. Προσφάτως αποθανών θείος μου, το ίδιο. Νήστευε, εξομολογούνταν, κοινωνούσε, ζούσε αυτό που η Εκκλησία ονομάζει "ευχαριστιακή ζωή", αλλά παράλληλα ήταν και 50 χρόνια Τέκτων.

    Όσο εξακολουθείτε να έχετε ως πηγή πληροφοριών τον hellas - orthodoxy, τόσο θα κάνετε το ιστολόγιό σας σούργελο. Μα τον ... ΜΑΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προς τον προηγούμενο σχολιαστη: το οτι κάποιοι θρησκευόμενοι είναι μασώνοι δε σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι η θρησκεία και μάλιστα η ορθοδοξία έχει σχέση με τη μασωνία. Επίσης υπάρχουν μασώνοι αγνωστικιστές και ολυμπιστές. Ο Ελληνισμός εχει δεθεί με την Ορθοδοξία και χωρίς αυτή δε θα υπήρχαμε. Και ιστορικά οι Ελληνες χωρίζονταν από τους Τουρκους με βάση τη θρησκεία τους και όχι με βάση τη γλώσσα τους.
    Προσωπικά η εικόνα αυτή καθόλου δε με ενοχλεί, αφού επί αιώνες έτσι γινόταν η διδασκαλιά της γλώσσας μας και όχι μόνο επί τουρκοκρατίας με τα κρυφά σχολεία, αλλά και κατά τις πρώτες δεκαετίες του ελληνικού κράτους σε πολλά χωριά που δεν είχαν σχολεία, η διδασκαλία γινόταν στις εκκλησίες από τους ιερείς. Πάντως ελπίζω σύντομα να βρεθεί λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΝΙΔΕΟ... ΤΟ ΌΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΔΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΈΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΠΩΣ Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΌΜΩΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ!-ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΒΑΘΜΩΝ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ... ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΠΟΛΛΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΈΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗ, ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΜΙΣΕΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τεκτονισμός (Συμβολή στην επανάσταση του΄21)

    Γαλλικός Διαφωτισμός & Τεκτονισμός

    Είναι ντροπή Έλληνες πατριώτες να λοιδορούν τον Τεκτονισμό, καθ' ην στιγμήν οφείλουν σ' αυτόν μεγάλο μέρος της ελευθερίας μας από τον οθωμανικό ζυγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.