Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑ - ΤΑ - ΠΛΗ - ΚΤΙ - ΚΗ... ΑΦΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΕΤΩΠΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ"! ΑΜΠΕΡΤ ΑΛΕΡΤ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ...

ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ... ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... ΑΦΙΣΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ... ΑΞΙΟΣ Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΗΣ!!! ΑΞΙΟΣ!!! --------...

ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ...


ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... ΑΦΙΣΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ... ΑΞΙΟΣ Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΗΣ!!! ΑΞΙΟΣ!!!


----------------------



5 σχόλια

  1. EΓΩ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
    ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

    ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επί τέλους!!!!! Το παραμύθι των 37 χρόνων πρέπει να σταματήσει!!! Φτάνει πια με τις παπαριές των εγκάθετων και των "προοδευτικάριων" για νεκρούς του "πολυτεχνείου" και άλλες μαλακίες. Ας διαβάσουν επιτέλους τα πορίσματα Τσεβά και Σαμπάνη. Από τα τόσα ψεματά τους έφτασε η Ελλάδα εδώ που έφτασε. Μπράβο στα παιδιά που έφτιαξαν αυτή την "θεία" αφίσα. Η αλήθεια τους χρωστάει ευγνωμοσύνη!!!!!!!! Και τότε (στον πόλεμο του Γιομ_κιπούρ) δεν έφυγε ο μακαρίτης Γ.Παπαδόπουλος. Απλά ήλθε ο γαμπρός του γιατρού Αλγαζάκι Δ. Ιωαννίδης!!! Απλά η "μεταπολίτευση" τράφηκε με το ζεστό αίμα της Κύπρου που "κείτονταν μακρά" γι' αυτό έπρεπε να εφευρεθεί ένα αληθποφανές ψέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαρέθηκα κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια, λες και δεν έχουμε σοβαρότερα προβλήματα ν' ασχοληθούμε. Άντε να καταργηθεί πια αυτή η μαλακία του πολ/χνείου να τελειώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιοί ήρωες βρε παιδιά! Πολλοί από αυτούς τούς ψευτορήτωρες έχουν κάνει σήμερα το μεγαλύτερο κακό στην ταλαιπωρημένη Ελλάδα. Έχει μεταβληθή αυτή η επαιτιος σε ρουφήχτρα καί κάθε μερα γαλουχεί με το μίσος, την άρνηση στη θετική σκέψη τα παιδάκια τού σχολείου, πού χρειάζονται αντί γιά πεπερασμένα καί άδεια συνθήματα λίγη αγάπη καί βοήθεια. Με τι ψυχικά καί πνευματικά προσόντα αυτά τα ελληνόπουλα θα ανταγωνιστούν τα παιδιά τού άλλου κόσμου όταν μεγαλώσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΧΝΙ22 Νοεμβρίου 2011 στις 8:52 μ.μ.

    ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ;;;
    ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΑΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.