Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΣΠΕΑΘ... ΒΡΕΘΗΚΑΝ 1,8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ!!!

ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ, ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣ...

ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ, ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΩΝ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ:

Προφυλακιστέος κρίθηκε τα ξημερώματα μετά την απολογία του στον εφέτη ειδικό ανακριτή, Γιώργο Λέκκα, ο πρώην πρόεδρος του ΤΣΠΕΑΘ, Δημήτρης Καπράνος, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για την υπόθεση των δομημένων ομολόγων.

Κατηγορείται για απιστία, απάτη, δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Η υπόθεση αφορά την αγορά ομολόγου τον Ιούλιο του 2006 αξίας 130 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, σε λογαριασμούς του κ. Καπράνου φέρεται ότι βρέθηκαν καταθέσεις 1,8 εκατ. ευρώ που θεωρήθηκαν «ύποπτες» από τον ανακριτή καθώς συνέπεσαν χρονικά με τη διαδικασία της αγοράς του επίμαχου ομολόγου.

Απολογούμενος ο κατηγορούμενος, αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται ωστόσο οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τον ανακριτή και τον εισαγγελέα που τελικά με την απόφαση τους του έδειξαν τον δρόμο για τον Κορυδαλλό.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος περί της προφυλάκισης του, ο κ. Καπράνος αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό για την παροχή πρώτων βοηθειών. (teraS)

------------------------------------



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.