Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ MEGAΛΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!

ΜΗ ΡΙΞΕΤΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΜΗ, ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ! Με επιπλέον αστυνομική φρουρά μαθαίνουμε ότι ενισχύθηκαν τα τρία πιο προβεβλημένα πρ...

ΜΗ ΡΙΞΕΤΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΜΗ, ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ! Με επιπλέον αστυνομική φρουρά μαθαίνουμε ότι ενισχύθηκαν τα τρία πιο προβεβλημένα πρόσωπα του Mega, ήτοι οι Γιάννης Πρετεντέρης, Όλγα Τρέμη και Παύλος Τσίμας.

Μάλιστα, την πολυπληθέστερη αστυνομική φρουρά διαθέτει ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος έχει ήδη τέσσερις αστυνομικούς.

Οι λόγοι ενίσχυσης της φρουράς των τριών δημοσιογράφων είναι τα αυξημένα κρούσματα επιθέσεων και προπηλακισμών που έχουν καταγραφεί εσχάτως και, φυσικά, οι διαμαρτυρίες πολιτών έξω από κανάλια, οι οποίες ενίοτε είναι στοχευόμενες, άδικες και επικίνδυνες.

Να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι δεν είναι οι μόνοι που διαθέτουν αστυνομική φρουρά. Πολλοί τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι, λόγω της έκθεσης στο «γυαλί», γίνονται στόχος, με αποτέλεσμα η πολιτεία να τους διαθέτει φρουρούς.

Βεβαίως, επειδή το θέμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, η συγκεκριμένη υπηρεσία που προσφέρει η πολιτεία θα πρέπει να χρησιμοποιείται με φειδώ και κυρίως, όταν διαπιστωμένα υπάρχει ανάγκη και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με άλλον τρόπο ή με ιδιωτική φρουρά.

Πάντως, οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι διαπιστωμένα χρήζουν φύλαξης.

Πηγή: enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.