Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΜΠΑΖΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ... ΧΘΕΣ ΣΕΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΙΑ ΣΠΕΙΡΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΕ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΟΥΜΕΝΗΣ Ο...


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ... ΧΘΕΣ ΣΕΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΙΑ ΣΠΕΙΡΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΕ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΟΥΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ. ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ. ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Σε συνέχεια του από 9-10-2011 Δελτίου Τύπου, που αφορούσε τη σύλληψη, στην περιοχή του Ν. Κόσμου, τριών (3) αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας για ένοπλη ληστεία σε βάρος ιδιοκτήτη οικίας, στην περιοχή της Ραφήνας, από την έρευνα - προανάκριση που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, προέκυψε η συμμετοχή των συλληφθέντων και στις παρακάτω ληστείες :
  • Την 23-8-2011 στην περιοχή του Καπανδριτίου εισήλθαν σε οικία και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από τον ημεδαπό ιδιοκτήτη 1.400 ευρώ, τιμαλφή, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, καθώς και ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο το οποίο εγκατέλειψαν στην περιοχή του Βύρωνα.
  • Την 26-09-2011 στην περιοχή του Χολαργού, εισέβαλαν σε οίκο ευγηρίας, φορώντας κουκούλες και με την απειλή πιστολιών, ακινητοποίησαν μία υπάλληλο και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε 4.754 ευρώ, τιμαλφή των φιλοξενουμένων και δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
  • Την 28-09-2011, στην περιοχή Δροσοπηγής Αφιδνών, εισήλθαν σε τροχόσπιτο με την απειλή όπλου και αφού δέσμευσαν τον ιδιοκτήτη του, του αφαίρεσαν 600 ευρώ, τιμαλφή και ένα κινητό τηλέφωνο.
  • Κατά τον ίδιο χρόνο και στον ίδιο τόπο, εισήλθαν σε παρακείμενο τροχόσπιτο και με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη 400 ευρώ, τιμαλφή, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.
Ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.