Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΕΙΣ

Πάλι με εμπλοκή ελληνικών και τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών κατέληξε η αναχαίτιση ενός τουρκικού σχηματισμού σήμερα στο κεντρικό και βόρει...


Πάλι με εμπλοκή ελληνικών και τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών κατέληξε η αναχαίτιση ενός τουρκικού σχηματισμού σήμερα στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Έτσι πιο συγκεκριμένα ένας σχηματισμός που αποτελείτο από 6 μαχητικά της ΤΗΚ, εκ των οποίων τα 4 έφεραν οπλισμό, πραγματοποίησε 1 παράβαση του FIR Αθηνών, 5 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ) ενώ σημειώθηκε και 1 εμπλοκή.

Οι τελευταίες τείνουν να «καθιερωθούν» και πάλι ύστερα από διάστημα ενός και πλέον χρόνου, δείγμα του ότι οι Τούρκοι επιζητούν «σκληρότερες» αναμετρήσεις με την ΠΑ. Εάν σε αυτές προστεθούν και οι χθεσινές υπερπτήσεις –που μπορεί και αυτές να πληθύνουν στο μέλλον- τότε μπορούμε να μιλήσουμε να μιλήσουμε για νέα κατάσταση η οποία διαμορφώνεται στο Αιγαίο. (defencenet)

2 σχόλια

  1. Μια σοφή παροιμία λέει:Δόσε θάρρος στο χωριάτη να σ΄ανέβη στο κρεββάτι.Στους Τούρκους πρέπει να δείχνεις πάντα τα εμπρόσθια.Άν τους δείχνεις τα οπίσθια,τότε σου πήραν και τα σώβρακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 35 χρόνια τους παρέχουμε "δωρεάν" εκπαίδευση. Αρκετά. Δεν μαθαίνουν άλλο. Ο Μογγολικός "σκληρός δίσκος" γέμισε. Ρίχτε τους στον πάτο του Αιγαίου να τελειώνουμε. Σε μερικά χρόνια θα έχουν γίνει ......πετρέλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.