Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΝΟ ΑΒΛΑΒΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΒΟΛΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΤΗΜΑΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ

Νέο τουρκικό κρύο ντους στον Πρωθυπουργό: Τουρκική Φρεγάτα στο στενό του Καφιρέα!   η Φ...


Νέο τουρκικό κρύο ντους στον Πρωθυπουργό: Τουρκική Φρεγάτα στο στενό του Καφιρέα!
 
η Φρεγάτα τους, "Κεμάλ Ρέϊς", ενώ υπηρετούσε στην ανατολική Μεσόγειο, βρίσκεται στο ... Σούνιο

Οι Τούρκοι πλέον έχουν αφιονιστεί και προκαλούν σε έσχατο σημείο την Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή, η Φρεγάτα τους, "Κεμάλ Ρέϊς", ενώ υπηρετούσε στην ανατολική Μεσόγειο, βρίσκεται στο ... Σούνιο και συγκεκριμένα διαπλέει τον Καφιρέα.

Ο θάλαμος επιχειρήσεων την παρακολουθούσε καθώς πέρασε ανοιχτά της Ρόδου και της Μήλου και έφθασε ανοιχτά του Σουνίου. Ενα πολεμικό πλοίο του Στόλου μας, την παρακολουθεί διακριτικά, ενώ καμία επίσημη αντίδραση δεν υπάρχει μέχρι τούτη τη στιγμή από την Ελληνική πλευρά.

[ώρα 19:20]

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η φρεγάτα "Κεμάλ Ρέϊς", σε καμία περίπτωση δεν πραγματοποίησε αβλαβή διέλευση, μιας και όλα τα ηλεκτρονικά της συστήματα ήταν ανοιχτά, και τα οπλικά της συστήματα σε ετοιμότητα. Προφανώς και πρόκειται για μια προσπάθεια εξευτελισμού των ενόπλων μας δυνάμεων από την γείτονα, καθώς και κάθε έννοιας διεθνούς δικαίου!

[ώρα 20:47]

Λίγο μετά τις 17:00 η φρεγάτα εισήλθε εντός των Ελληνικών Χωρικών Υδάτων στην περιοχή μεταξύ Κέας και Κύθνου και εξήλθε από το στενό του Καφηρέα στις 19:55. Οι πειρατές της Μεσογείου λοιπόν, συνεχίζουν τις ακραίες προκλήσεις τους. (aegeantimes.gr)

3 σχόλια

  1. Δεν φταίνε οι Τούρκοι που είναι όπως είναι.
    Εμείς τους κάναμε έτσι (και φυσικά οι μεγάλοι του πλανήτη που τους υποστηρίζουν υλικά οικονομικά και ηθικά).
    Όταν εμείς το κόστος ενός F-16 ή μίας φρεγάτας το μεταφράζαμε στην βουλή σαν αντιπολιτευόμενη παράταξη στην ψήφιση του προϋπολογισμού ,σε νοσοκομεία που δεν χτίσαμε ή σε αυξήσεις μισθών που δώσαμε αλλά ήταν κατώτερες των προσδοκιών , οι Τούρκοι φρόντιζαν να στερηθούν τα πάντα και να αποκτήσουν όλα τα μέσα που θα τους έδιναν στο μέλλον την δυνατότητα να γίνουν κυρίαρχοι σε αέρα και θάλασσα και να διεκδικούνε σήμερα τα πάντα και με το έτσι θέλω!
    Τα ίδια που συνέβησαν πριν τον Β! Παγκόσμιο πόλεμο όταν οι νικητές του πρώτου τελείως αψυχολόγητα αποφάσισαν να αφοπλισθούν για να ...διαφυλάξουν την ειρήνη,την ώρα και την στιγμή που ο Χίτλερ με αμερικανικά και αγγλικά κεφάλαια εξοπλιζόταν πυρετωδώς !Ήταν τέτοιο το μέγεθος της βλακείας του ώστε εμπόδιζαν και την Γαλλία να εξοπλισθεί που ένιωθε τον κίνδυνο και είχε δει επανειλημμένως το χάρο με τα μάτια της.Η Αγγλία στο παρά πέντε μετά από τις επίμονες προσπάθειες του Γουίνστον Τσώτσιλ πρόλαβε και έφτιαξε αεροπορία έστω υποδεέστερη της γερμανικής και κέρδισε την μάχη της Αγγλίας έστω και αν χρειάσθηκε να σωριαστεί σε ερείπια κάτι που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.Η προσπάθεια για αφοπλισμό των νικήτών του πρώτου παγκοσμίου πολέμου από τους "ρομαντικούς" (υποννοώ ηλίθιους)λαό και πολιτικούς κόστισε έναν επιπλέον παγκόσμιο πόλεμο με τις γνωστές εκατόμβες νεκρών και το σώριασμα της Ευρώπης σε ερείπια.Αυτοί οι ρομαντικοί και φιλειρηνικοί άνθρωποι έδωσαν στον Χίτλερ την ιδέα και την δυνατότητα να καταλάβει τον κόσμο και ο Θεός φύλαξε την ανθρωπότητα από την απόλυτη επικράτησή του!(δύο φορές καθαρά από θεϊκή παρέμβαση κατά την αποψή μου ή έστω από καθαρή τύχη η Γερμανία δεν κατέλαβε όλο τον κόσμο).
    Το σφάλμα των συμμάχων και νικητών του Α!παγκοσμίου το επαναλαμβάνουν μετά μανίας οι έλληνες προοδευτικοί πολιτικοί και πολίτες που τους υποστηρίζουν και κατέστησαν την Ελλάδα "μεζέ" που ορέγονται σήμερα οι Τούρκοι και θέλουν να τον φάνε απλά απλούστατα γιατί νιώθουν ότι μπορούν!Πεινάλες ανέκαθεν ήταν οι Τούρκοι δεν τους παρεξηγώ διψάνε για αίμα ,δόξα ,χρήμα και πετρέλαιο ονειρεύονται οθωμανική αυτοκρατορία και οι ευσεβείς τους πόθοι και οι προσπαθειές τους για απόλυτη επικράτηση είναι προ πολλού γνωστές!Τα γνωρίζαμε όλα ,επειδή η καλογερική είναι βαριά για τα κόμματα και έχει πολιτικό κόστος αφοπλιστήκαμε και η προσπάθειες για πλήρη αφοπλισμό συνεχίζονται νομίζω μέχρι σήμερα. Σε αυτούς που βλέπουν πολύ Εζέλ και ελληνοτουρκική φιλία θα ευχηθώ περαστικά και θα τους ζητήσω να μου εξηγήσουν σε περίπτωση που θα μας βρούνε συμφορές ποιός θα φταίει και επίσης τι τους κάνει να πιστεύουν ότι ο τούρκος θα αφήσει τον έλληνα να ζήσει εάν έχει την δυνατότητα να τον εξαφανίσει οριστικά μαζί με όλα τα προβλήματα που τους δημιουργεί. Λέτε να φοβηθούν μήπως τους κατηγορήσει κάποιος για γενοκτονία ή τους χαρακτηρίσει σφαγείς των λαών? Και είχαν μία φαγούρα ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xaxaxx ka8olou dikritikoi autoi oi tourkalades,otan pleoun me tis fregates tous eksw apo to Sounio.....ENW EMEIS TOUS PARAKOLO8OUME "DIAKRITIKA" MIN TYXON KAI 8UMWSOUN KAI EL8OUN KAI DESOUN MESA STO LIMANI TOU PEIRAIA!!!
    XAXAXX AUTO TO "DIAKRITIKA" TOU MPEGLITH MOU ARESEI POLI.....
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Ρώσοι το 1988 είχαν απαντήσει έτσι στα αμερικανάκια που έκαναν το ίδιο

    http://www.youtube.com/watch?v=Hg_WySqTTnE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.