Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟ"ΚΥΠΡΙΟΙ"

Το Συνδικάτο Τουρκοκύπριων δημοσίων Υπαλλήλων (KTAMS) αναφέροντας πως η ανεξέλεγκτη ροή πληθυσμού διαταράζει την κοινωνική γαλήνη και επι...


Το Συνδικάτο Τουρκοκύπριων δημοσίων Υπαλλήλων (KTAMS) αναφέροντας πως η ανεξέλεγκτη ροή πληθυσμού διαταράζει την κοινωνική γαλήνη και επιβαρύνει ιδιαίτερα τους εργαζόμενους στις Κεντρικές Φυλακές, καλεί τους αρμόδιους να επιδείξουν ευαισθησία και το συντομότερο δυνατό να πάρουν μέτρα ελέγχου της ανεξέλεγκτης ροής πληθυσμού.


Ο πρόεδρος του συνδικάτου ΚΤΑΜS στο μήνυμα που έβγαλε επ΄ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας Φρουρών στις 8 Οκτωβρίου, συνεχάρη τους φρουρούς που εργάζονται με αυταπάρνηση, υπομονή και υπό πολύ δύσκολες συνθήκες.

Η ανεξέλεγκτη είσοδος στη χώρα μας με μια δομή που δεν είναι σαφές ποιος έχει μπει, μαζί με την αύξηση στα εγκλήματα και στα ποσοστά εγκληματικότητας, ταυτόχρονα κατέστησε ανάλογα δύσκολη και αβάσταχτη την δουλειά αυτών που εργάζονται στις φυλακές.
¨
Τουρκο"κυπριακή" εφ. Kibris Postası 8-10-2011

Σχόλιο : Πραγματικά είναι να αναρωτιέται κανείς.  Ο Χριστόφιας και όσοι διαπραγματεύονται με τους Τουρκοκύπριους ηγέτες – μαριονέτες της Άγκυρας- πως αντιμετωπίζουν αυτό το γεγονός ; Δηλαδή τι είδους διαπραγμάτευση μπορείς να κάνεις όταν ο άλλος κουβαλά όλα τα ¨μπάζα¨ του στα κατεχόμενα ; Ως και οι Παλαιστίνοι δεν συνομιλούνε με Ισραηλινούς όταν ανακοινώνονται νέοι εποικισμοί. Εμείς ; Το θεωρούμε ασήμαντο; (πηγή)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.