Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΡΙΤΣΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΣΙΓΓΑΝΟΜΑΧΑΛΑ...

  Ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μαριτσών κ. Μόσχος Ζερβός, έδωσε στη δημοσιότητα το ακόλουθο κείμενο: «Σε καμία περίπτωση δεν θα επ...


Ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μαριτσών κ. Μόσχος Ζερβός, έδωσε στη δημοσιότητα το ακόλουθο κείμενο:

«Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε, η Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων και στη συγκεκριμένη φάση η Δημοτική Κοινότητα Μαριτσών, να επιφορτισθεί με επιπρόσθετες οχλούσες" δηλώνει κατηγορηματικά ο πρόεδρος Δ.Κ. Μαριτσών Μόσχος Ζερβός.

Ο ίδιος, αναφερόμενος στην αυθαίρετη και αιφνιδιαστική απόφαση των αρμοδίων της Δημοτικής Αρχής Ρόδου, να δημιουργηθεί μόνιμη εγκατάσταση των Ρομά στα διοικητικά όρια των Μαριτσών, Καλυθιών και Παστίδας, συνεκάλεσε έκτακτο Συμβούλιο των Κοινοτικών Συμβούλων, όπου αποφασίστηκε να ΜΗΝ επιτρέψουν σε καμία περίπτωση αυτό να συμβεί, αλλιώς να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

Οπως λέει: "αρκετά τόσα χρόνια οι κάτοικοι της περιοχής, δέχονται την ύπαρξη και λειτουργία του εργοστασίου της ΔΕΗ ,του αεροδρομίου, των ραντάρ και των πάσης φύσεως αποτρεπτικών εγκαταστάσεων για τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις. Και εκεί που τώρα συζητάμε για μεταφορά του εργοστασίου της ΔΕΗ σε άλλη έκταση, αφού η τουριστική ζώνη της περιοχής μας έχει κυριολεκτικά καταστραφεί, ετοιμάζονται να δημιουργήσουν καταυλισμό!

Δεν τρέφω ρατσιστικά ή αντιανθρωπιστικά συναισθήματα απέναντι σε μια συγκεκριμένη τάξη ανθρώπων, παρ' όλα αυτά, η διαφορετικότητα στην περιοχή μας, έγκειται στο ότι προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε τον πληθυσμό, στηρίζοντας τους ντόπιους κατοίκους, τη ντόπια οικονομία και την τοπική αγορά, που αυτή τη στιγμή είναι πλήρως αναστατωμένη.

Επί πλέον, έλαβαν την απόφαση χωρίς καμία προειδοποίηση σ' εμάς, να εγκαταστήσουν αυτούς τους ανθρώπους σε περιοχή, μόλις 300 μέτρα από τις εξορύξεις των λατομείων και 300 μέτρα από το δάσος των Μαριτσών! Αίσχος! Ποιος από αυτούς που πήραν την απόφαση, βάζει την υπογραφή του ότι δεν θα θρηνήσουμε θύματα από τις εξορύξεις των λατομείων ή δεν θα μπει κάποια φωτιά στο δάσος;".
Να σημειωθεί ότι, σε έξαλλη κατάσταση βρίσκονται στο άκουσμα της είδησης, οι κάτοικοι των Μαριτσών, αλλά και των γύρω χωριών, που δηλώνουν αποφασισμένοι για πολύ δυναμικές κινητοποιήσεις, εναντίον όσων προτίθενται να κάνουν πράξη την απόφαση αυτή».

dimokratiki.gr

----------------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.