Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ:ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΞΟΤΕΣ ΞΑΝΘΗΣ

Εκατόν πενήντα και πλέον εθνικιστές απο διάφορες πόλεις της Βορείου Ελλάδος, κατέκλυσαν τη φιλόξενη αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου...



Εκατόν πενήντα και πλέον εθνικιστές απο διάφορες πόλεις της Βορείου Ελλάδος, κατέκλυσαν τη φιλόξενη αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Philoxenia στους Τοξότες Ξάνθης, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου. Θέμα της, ο ελληνικός εθνικισμός στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον. Κύριοι ομιλητές, ο εκδότης του περιοδικού Ενδοχώρα, Ιωάννης Κουριανίδης και ο ε.α. αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων, Ανδρέας Πετρόπουλος.

        Τους ομιλητές προλόγισε ο πρόεδρος του συνδέσμου, Χάμος Αστέριος και στη συνέχεια ακολούθησαν οι εισηγήσεις των δύο καταξιωμένων πατριωτών. Ο Ι. Κουριανίδης έκανε μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία του ελληνικού εθνικιστικού κινήματος και ακολούθως καταφέρθηκε εναντίον ανθρώπων οι οποίοι επί σειρά ετών διέλυαν με την ανάμειξή τους στις διάφορες οργανώσεις κάθε σοβαρή προσπάθεια που γινόταν με στόχο την ανάκαμψη και δημιουργία μιας δυναμικής πολιτικής οντότητος εθνικιστικού χαρακτήρα. Καταλήγοντας επέκρινε το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ., του οποίου κάποτε υπήρξε υποψήφιος, αλλά και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης. Από την άλλη πλευρά ο Ανδρέας Πετρόπουλος υπογράμμισε δε την ανάγκη συσπείρωσης των μελανοχιτώνων που προέρχονται από την επαρχία, σε μια κοινή πορεία προς Αθήνας για την κατάληψη κάθε εθνικής συνειδήσεως και την τελική νίκη εναντίον του σαθρού σκηνικού.

        Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο εκπρόσωπος της οργάνωσης Δυναμικός Ελληνισμός, Μιχάκης Αλέξανδρος, ο εκπρόσωπος της Θασιακής Δυνάμεως, Χαλκιώτης Γεώργιος,ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας, Τόνιος Κων/νος, οι Ανένταχτοι Πατριώτες, οι βετεράνοι του εθνικισμού Σπύρος Σταυρόπουλος και ο εκ Καβάλας Μιχαηλίδης Μιχάλης. Επίσης τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς της απέστειλε και η εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ, ενώ από την εκδήλωση δε θα μπορούσε να λείπει  ο σύγχρονος ήρωας του ελληνισμού και μέλος του συνδέσμου, Σταύρος Λάλας, ο οποίος βεβαίως έτυχε της δέουσας υποδοχής.

        Δόθηκαν υποσχέσεις για μαχητικότερες παρουσίες στο πεζοδρόμιο και η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο. Να σημειωθεί ότι κάποια αριστερίζοντα σταγονίδια της περιοχής βρέθηκαν έξω από το χώρο του ξενοδοχείου για να διαμαρτυρηθούν για την παρουσία μας, αντικρύζοντας όμως τον όγκο των παρισταμένων εξαφανίσθησαν χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθεί σοβαρά κανείς μαζί τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.