Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ. Ο ΕΝΑΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ!

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΒΓΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ! Βραδ...

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΒΓΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ!

Βραδινές ώρες χθες, 8-10-2011, στον Ν. Κόσμο, μετά από επισταμένες έρευνες και συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομικών των Υποδιευθύνσεων Ασφάλειας Β/Α Αττικής, Αθηνών, ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, Άμεσης Δράσης, Τ.Α. Ν. Κόσμου, και Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθησαν τρείς (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25, 25, και 24 ετών, γιατί λίγη ώρα πριν διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε βάρος ιδιοκτήτη οικίας στην περιοχή της Ραφήνας.
Συγκεκριμένα οι τρείς (3) ανωτέρω δράστες μαζί με τέταρτο συνεργό τους, που αναζητείται, απογευματινές ώρες χθες, εισήλθαν εντός μονοκατοικίας στην περιοχή Ντράφι Ραφήνας, ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιών τον 35χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη και αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους αφαίρεσαν κοσμήματα και ρολόγια συνολικής αξίας 15.000 ευρώ καθώς και τα κλειδιά ενός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, το οποίο στην συνέχεια αφαίρεσαν.
Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικοί των προαναφερόμενων υπηρεσιών εντόπισαν δύο πολυκατοικίες στην περιοχή του Ν. Κόσμου, σε διαμερίσματα των οποίων κρύβονταν οι δράστες και τους συνέλαβαν.
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • 1 περίστροφο Smith & Wesson με 10 φυσίγγια.
  • 1 πιστόλι TOKAREV με 11 φυσίγγια.
  • 2 μαχαίρια
  • 7 κινητά.
  • Διαρρηκτά εργαλεία.
  • Γάντια κουκούλες, κράνη, αποκριάτικες μάσκες.
  • Χρυσαφικά
Επίσης βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων τα οποία αναγνωρίσθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.
Ο ένας 25χρονος αλλοδαπός, είχε αποφυλακισθεί, με περιοριστικούς όρους από τις Δικαστικές Φυλακές Γρεβενών την     24-12-2010, όπου εξέτιε ποινή 7ετούς κάθειρξης για κλοπές και άλλα αδικήματα, έχοντας εκτίσει το 1/3 της συνολικής ποινής.
Θεωρείται βέβαιο ότι οι παραπάνω δράστες ενέχονται σε σωρεία ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων οι οποίες διερευνώνται.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

1 σχόλιο

  1. Μα είναι γεγονός, όταν βγάζεις κάποιον από τη φυλακή χαριστικά, θα ξανακλέψει και ίσως κάνει και χειρότερα, ως αντιπερισπασμό για την φυλάκισή του. Να ψησιστεί νόμος που να λέει όταν κάποια παρανομία είναι αποδεδειγμένη : Κλοπή = κόξιμο το δεξί χέρι. Ξαναέκλεψες = Κοψιμο και το αριστερό χέρι. Βίασες = κόψιμο του οργάνου του βιαστή. Λήστεψες = κόψιμο και τα δυο χέρια και με πυρωμένο σίδερο στάμπα στο μέτωπο το *Λ*. Έμπορος ναρκωτικών = τύφλωση.
    Να δεις τότε αν συνεχίζουν να υπάρχουν παράνομοι.
    Δεν είμαι ανχρονιστικός αλλά όταν σου συμβεί κάτι από τα παραπάνω να δεις που θα τα βρεις σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.