Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΕ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΣΕΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΘΥΜΑ...

Έντονο προβληματισμό στις εκπαιδευτικές και αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου έχουν προκαλέσει τα διάφορα έκτροπα που σημειώνονται σε υπό κατάλ...

Έντονο προβληματισμό στις εκπαιδευτικές και αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου έχουν προκαλέσει τα διάφορα έκτροπα που σημειώνονται σε υπό κατάληψη σχολεία της περιοχής.

Μετά τα περιστατικά με την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών και την διακομιδή μαθητή σε κατάσταση οξείας μέθης στο Νοσοκομείο, μία καταγγελία μητέρας για σεξουαλική παρενόχληση της κόρης της έρχεται να ταράξει τα νερά.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι σε υπο κατάληψη σχολείο του Ρεθύμνου, όταν ένας μαθητής παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτρια, η οποία, όπως γράφει το flashnews.gr, σε κατάσταση σοκ ανέφερε το περιστατικό στους γονείς της.

Η μητέρα της κατήγγειλε το περιστατικό τόσο στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, όσο και στις αστυνομικές αρχές.

Να σημειωθεί πάντως, πως μέχρι τώρα στα σχολεία του Ρεθύμνου δεν έχουν γίνει οι καταστροφές που δυστυχώς κατεγράφησαν σε άλλα υπο κατάληψη σχολεία της χώρας. (τερας)

2 σχόλια

  1. Καλλυτερα να προλαμβανεις παρα να θεραπευεις .

    Εφ οσον ενδιαφερονταν η μητερα ΔΕΝ επρεπε να αφηνε την κορη της να παει στις καταληψεις γιατι ειναι δεδομενο οτι γινονται για διακινηση ναρκωτικων , καταχρηση αλκοολ , προσεταιρισμο των μαθητων στην μικρη ΑΛΛΑ δυναμικη (και βεβαια με ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ) ξενοκινητη - αριστεροκινητη (το ιδιο ειναι ) ομαδα που πρωσπαθει να αλλοιωσει ειτε ενταξιακα σε λουμπεν παρεες ειτε με απειλες την νεολαια.
    Το 2% να τσιμπησει να οι καταληψεις .

    Γιατι να αποφασιζει το 15 μελες και οχι οι μαθητες ??



    Εδω που γραφω διαβαζουν σοβαρα ατομα και πιστευω οτι κανεις ΔΕΝ νομιζει οτι οι καταληψεις γινονται απο μαθησιακο ενδιαφερον.

    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ακούω ποτέ Λοζόπουλο, αλλά χθες βράδυ έτυχε να ακούσω για λίγο. Και πάλι ο καραγκιόζης αυτός τάχθηκε υπέρ των καταλήψεων και είπε ότι οι μαθητές (!) πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Ενθάρρυνε, δηλαδή, ο γνωστός αναρχοαριστερός αλήτης, την διάλυση, την ανυπακοή, ως συνήθως. Περνά άσχημα μηνύματα, ειδικά για τους νέους και διερωτώμαι αν υπάρχει κανείς να τον μαζέψει. Αλλά ποιος και πώς να τον μαζέψει, όταν ένα κάρο ηλίθιοι κάθονται από κάτω και χασκογελάνε με τις βλακείες που λέει και πολλοί άλλοι τον βλέπουνε φανατικά στην τηλεόραση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.