Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 24 ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ Ο ΕΡΤΝΟΓΑΝ

Αντιγράφουμε από τουρκικό μέσο: Ο Πρωθυπουργός, Recep Tayyip Erdoğan, έδωσε πληροφορίες μετά από την προδοτική επίθεση στο Çukurca. Ο Πρω...


Αντιγράφουμε από τουρκικό μέσο:

Ο Πρωθυπουργός, Recep Tayyip Erdoğan, έδωσε πληροφορίες μετά από την προδοτική επίθεση στο Çukurca. Ο Πρωθυπουργός είπε ότι έπεσαν μάρτυρες 24 στρατιώτες και ότι τραυματίστηκαν άλλοι 18.

Τόνισε δε ότι ακολούθησαν θερμές συγκρούσεις στην περιοχή και πως συνεχίζονται οι επιχειρήσεις. Ο Erdoğan είπε τα εξής στις δηλώσεις του για τις τρομοκρατικές επιθέσεις:

«Έχουμε δώσει μάρτυρες 24 στρατιώτες μας και άλλοι 18 είναι τραυματίες. Αυτή τη στιγμή συνεχίζονται οι ευρείας κλίμακας επιχειρήσεις, περιλαμβανομένης και της θερμής καταδίωξης που προβλέπει το διεθνές δίκαιο. (…) Απευθύνομαι στο άγιο έθνος μας. Όποιος δεν καταφέρει να συγκρατήσει την οργή του, όποιος δεν καταφέρει να κάνει υπομονή απέναντι σε αυτό το θλιβερό, το επώδυνο περιστατικό να ξέρετε ότι τότε η τρομοκρατική οργάνωση θα πετύχει το στόχο της. Εμείς ως έθνος όπως κάναμε πολλές φορές στην ιστορία μας, (έτσι και τώρα) δεν θα χάσουμε τη ψυχραιμία μας, την υπομονή μας και τη σύνεση μας απέναντι σε αυτό το θλιβερό συμβάν. Την περίοδο που διανύσαμε βιώσαμε πως οι ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα της δημοκρατίας είναι το αντίδοτο της τρομοκρατίας. Αυτή η προδοτική επίθεση που έγινε τη μέρα που θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την δημιουργία ενός νέου πολιτικού, δημοκρατικού συντάγματος δεν θα εμποδίσουν τους φωτεινούς ορίζοντες. Από τη μια μεριά θα καταπολεμήσουμε την τρομοκρατία και από την άλλη με την ίδια αποφασιστικότητα θα συνεχίσουμε το δρόμο μας για να εξολοθρεύσουμε το έδαφος της τρομοκρατικής παρενόχλησης».

1 σχόλιο

  1. Na "XESW" TO AGIO E8NOS? SOU (TI E8NOS SYNO8HLEVMA FYLLWN DHLADI),KAI EISE KAI PONTIOS APO THN POTAMIA TIS TRAPEZOUNTAS OPWS DHLWSES O IDIOS!!!
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.