Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1973 Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ

10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1973: Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος δίνει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Σπύρο Μαρκεζίνη, αρχίζοντας την περίοδο της «φιλελευθερ...


10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1973: Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος δίνει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Σπύρο Μαρκεζίνη, αρχίζοντας την περίοδο της «φιλελευθεροποίησης», η οποία 40 ημέρες αργότερα θα θαφτεί στο Πολυτεχνείο. Οι ξένες μυστικές υπηρεσίς σε συνεργασία με πολιτικούς παράγοντες που βρίσκονται εξόριστοι στο εξωτερικό αναλαμβάνουν δράση. Οι  πρωταγωνιστές εκείνης της ιστορίας έφθασαν και βρίσκονται ακόμη στα υψηλότερα κλιμάκια του συστήματος εξουσίας που λεηλάτησε την χώρα επί δεκαετίες (Λαλιώτης, Δαμανάκη κλπ)


www.stoxos.gr

3 σχόλια

  1. θεος χωρες την ψυχη του. εναν τετοιο χρειαζομαστε και σημερα. μονο κατι λαμογια δεν περναγαν καλα. ειδαμε και ποια ηταν τα παιδια του πολυτεχνειου.
    δαμανακη ,
    λαλιωτης,.
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Eixe kai alous to polytexneio koumpare px Papoutshs ktl...oloi tous me wraious mis8ous ktl...ZHTW TO POLYTEXNEIO XAXAXX
    G Amelethtos (byzantinos)
    KATI KSEXASA GIASOU GEWRGIE PAPADOPOULE ,HRWA KAI TELEUTAIE ELLHNA KYBERNHTH....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΧΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ,ΕΣΩΣΕ ΚΟΣΜΑΚΗ ΧΡΕΟΜΕΝΟ ΕΚΑΝΕ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ) ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΔΩΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΦΤΩΧΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΝ ΤΡΕΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Η ΜΟΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ).
    ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΥΡΙΞΟΥΝΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ(ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΤΟ ΠΣΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΕΓΕΔΕΣ..!!!
    ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
    ΖΗΤΩ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΕΛΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.