Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

153 ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ... ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΣΕΛΗ

Από το γραφείο του πρωθυπουργού έφυγε η επιστολή διαγραφής της Κατσέλη απο την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και τραβάει προς την βουλή γι...

Από το γραφείο του πρωθυπουργού έφυγε η επιστολή διαγραφής της Κατσέλη απο την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και τραβάει προς την βουλή για να φτάσει στα χέρια του προέδρου της βουλής, που θα την διαβάσει... Άντε και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα... Ο Γιωργάκης αλήθεια δεν είχε πει πως με 153 δεν μπορεί να κυβερνήσει;;; Αλλά τι είναι αυτά που θυμόμαστε και εμείς... οι άνθρωποι έχουν υπηρεσία να φέρουν εις πέρας, δεν γίνεται να αφήσουν το πόστο τους!

1 σχόλιο

  1. Το ΠΑΣΟΚ διαθέτει πια 153 βουλευτές, εκ των οποίων οι 2 είναι Μουσουλμάνοι από τη Θράκη.Εν ολίγοις η ενάσκηση της νομοθετικής εξουσίας από την κυβερνητική πλειοψηφία εξαρτάται από τούδε και στο εξής καθοριστικά από τη βούληση των 2 Μουσουλμάνων βουλευτών, που είναι γνωστό τοις πάσι στη Θράκη ότι ελέγχονται και χρηματοδοτούνται από το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.Η Ελλάς από τη στιγμή που ψήφισε το Μνημόνιο απώλεσε τμήμα της εθνικής της κυριαρχίας.Μετά και τις σημερινές εξελίξεις, με τη διαγραφή ενός ακόμη μέλους της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, η Ελλάς εμμέσως παραχωρεί στην Άγκυρα καίριο ρόλο στα εσωτερικά δρώμενα της χώρας μας, μέσω του γνωστού ρόλου των Μουσουλμάνων εγκαθέτων βουλευτών.Με απλά λόγια για να ψηφιστεί ένας νέος νόμος στη Βουλή των Ελλήνων θα είναι απαραίτητη και η συναίνεση των Μουσουλμάνων βουλευτών.Συνεπώς, ανά πάσα στιγμή με εντολή της Τουρκίας μπορεί να "πέσει η κυβέρνηση".Ομοίως η κατάσταση στην Ελλάδα επηρεάζει άμεσα το μέλλον της ευρωζώνης και της ευημερίας στην ΕΕ.Οι Τούρκοι με αυτό τον "ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ" αποκτούν λόγο στις χρηματοοικονομικές εξελίξεις της ευρωζώνης.Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο για τον Ελληνισμό και ειδικά για τους Έλληνες Χριστιανούς και Πομάκους της Θράκης που θα είναι τα πρώτα θύματα των "υπερεξουσιών" και της υπεραξίας που αποκτά η ψήφος των Μουσουλμάνων βουλευτών.Η Ελλάς εν έτει 2011 δεν είναι ένα κυρίαρχο κράτος και συμπερασματικά καθίσταται ανάγκη επιτακτική η διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέας Βουλής, όπου η νομοθετική εξουσία θα ασκείται ελεύθερα, χωρίς τα εκβιαστικά διλήμματα και τα "βέτο" μιας θρησκευτικής μειοψηφίας που ελέγχεται σε ηγετικό επίπεδο από την επιθετικότητα της Άγκυρας και την αναθεωρητική πολιτική του Νταβούτογλου.Η μόνη πατριωτική λύση είναι η άμεση διενέργεια εκλογών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.