Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ ΜΠΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΦΥΛΑΚΙΟ

Η ενέργεια τούρκων -δεν έχει σημασία αν ήταν ένοπλοι ή όχι- να επιτεθούν κατά μη επανδρωμένου φυλακίου, αφαιρώντας τις Ελληνικές σημαίες κα...


Η ενέργεια τούρκων -δεν έχει σημασία αν ήταν ένοπλοι ή όχι- να επιτεθούν κατά μη επανδρωμένου φυλακίου, αφαιρώντας τις Ελληνικές σημαίες και αναγράφοντας συνθήματα, ήταν αρκετή να θέσει απο σήμερα σε επιφυλακή της Εθνική Φρουρά Κύπρου. Ο συναγερμός στην Εθνική Φρουρά έχει σημάνει από νωρίς όταν έγινε γνωστή η εχθρική ενέργεια, αλλά η κατάσταση επιφυλακής εξελισσόταν ώρα με την ώρα με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν σήμερα εξοδούχοι σχεδόν σε όλη την Κύπρο...  Δεν έχει σημασία αν η ενέργεια έγινε από "πάνοπλους" "κομάντος" "ράμπό" κλπ κλπ τούρκους, (τους είδαμε και με τους κούρδους...) όπως ήδη εξακρίβωσαν κάποιοι; (από που; από την ΜΙΤ; είχαν κρυφές κάμερες;) ή απο άλλου είδους ακτιβιστές. Η ενέργεια είναι για να ξυπνάει κόσμο και συνειδήσεις... αλλά και για συμπεράσματα. Οι τούρκοι έχουν πρόβλημα ηθικού και το δείχνουν!
   
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΠΟ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΣΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!

 ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΔΗΘΕΝ "ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ" ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ; ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ!  

--------------------------------------


4 σχόλια

  1. Ξυπνησανε ; παλι καλα που δεν περιμενουν να μπει ο Μογγολος στο στρατωνα τους και να τους βαλει το μαχαιρι στο λαιμο...

    Μελπομενη Μαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ζωή "επιμηθείς". Ποτέ "Προμηθείς". Πρώτα να γίνει κάτι και μετά.... "βλέπουμε". Πρόνοια;;; μηδέν. Προγραμματισμός;; Άγνωστος.
    Μετά στην τούρλα του Σαββάτου τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Πριν λίγες μέρες θρηνήσαμε τόσα παλικάρια στο Μαρί, σήμερα...... φτου κι απ' την αρχή. Κρίμα που είμαστε και παιδιά του Προμηθέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sto troulo tis agias sofias 8a ne bw gia na bgalo ti tourkiki miselino kai to stayro na balo...gamo ti tourkia sas mpastardi...tourkos kalos mono nekros....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο, απο που και ως που πρωτεύουσα της Ελλάδος Η κωνσταντινουπολη?? είμαστε σοβαροι τωρα??
    Το βυζάντιο ποτε δεν ηταν Ελληνικο,πολυπολυτισμικό ητανε με επιρροη απο την τότε επικρατούσα γλωσσα και συνηθειες Ελληνική.
    Αντιθέτως οι βυζαντινοί σφάξανε εκατομύρια Ελληνων στο όνομα της νέας θρησκείας.
    Οι Ελληνες ήταν πολυθειστές γι αυτό και κατα βάθος μέσα στα εσωψυχα τους βρίζουν τον ΙΑΧΒΕ (ΙΕΧΩΒΑ).
    Ξεχνάτε η δεν μάθατε ποτέ για την Σκυθόπολη.

    Σαν παλιό κομάντο θα παραστώ, τιμή και δόξα στους προγόνους μας ΖΗΤΩ Η ΕΛ-ΛΑΣ!!.

    90 Ε ΕΣΣΟ 2 ΕΤΕΘ Γ ΜΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.