Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ!

Ποιός ξεχνάει ο τα μεκελειό στο Ρωσικό σχολείο;;; Τέτοιοι Ισλαμιστές τρομοκράτες βρίσκουν καταφύγιο στην τουρκία αλλά κι εκεί κάποιοι τους...

Ποιός ξεχνάει ο τα μεκελειό στο Ρωσικό σχολείο;;; Τέτοιοι Ισλαμιστές τρομοκράτες βρίσκουν καταφύγιο στην τουρκία αλλά κι εκεί κάποιοι τους βρίσκουν...
Κατά τα άλλα η τουρκία δεν υποθάλπτει την Ισλαμική τρομοκρατία... Ένας εκ των ηγετών των Ισλαμιστών τρομοκρατίας της Τσευσενίας που είχε τραυματισθεί σε συγκρούσεις με Ρωσικές δυνάμεις, είχε βρεί καταφύγιο στην Κωνσταντινούπολη για να νοσηλευθεί και να αναρρώσει... Όμως κάποιοι τον βρήκαν κι εκεί και μέσα από ένα πολυτελές αυτοκίνητο τον γάζωσαν ρίχνοντας τον νεκρό... Το ρεπορταζ αναφέρει ότι ένοπλοι, οι οποίοι επέβαιναν σε πολυτελές αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ εναντίον των Μουσαεβί Μπερκχάζ, Ρουστάμ Αλτεμίρολ και Ζαβρμπέκ Αμρίεφ σε ένα δρόμο της συνοικίας Ζεϊτίνμπουρνου.

Ο Μουσαεβί Μπερκχάζ, 33 ετών, ήταν ένας από τους σημαντικότερους διοικητές των ανταρτών που ζουν εκτός Τσετσενίας. Βρισκόταν στην Τουρκία προκειμένου να νοσηλευτεί για τα τραύματα που είχε υποστεί σε συγκρούσεις. Οι Αλτεμίρολ και Αμριέφ, που έπεσαν επίσης νεκροί, λειτουργούσαν ως σωματοφύλακες του Μπερκχάζ.

"ΣΤΟΧΟΣ"

---------------------------------------- 


2 σχόλια

  1. Α ρε σκατοτουρκοι γ@μω το ισλαμ σας, και σαυτο μπλεγμενοι, λογικο ομως, τα καθικια υποθαλπτουν καθικια...Γουσταρω ομως γιατι εξοργιζουν ακομα περισσοτερο την Ρωσια, η οποια δεν εχει πει την τελευταια της λεξη...Συντομα ομως θα την πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΕΡΒΟΣ

    Οι Ρωσοι δεν ξεχνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.