Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΒΛΙΟ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ

Το Βατικανό πρόκειται να συμμετάσχει στη δημοσίευση βιβλίου, που θα περιέχει έγγραφα στοιχεία και μαρτυρίες, ορισμένες ενταγμένες σε Μυστικ...


Το Βατικανό πρόκειται να συμμετάσχει στη δημοσίευση βιβλίου, που θα περιέχει έγγραφα στοιχεία και μαρτυρίες, ορισμένες ενταγμένες σε Μυστικά Αρχεία, για την "τεράστια σφαγή" των Αρμενίων την εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, αποκάλυψε σήμερα ένα σημαντικό στέλεχος των Αρχείων της Αγίας Έδρας.

Ο Μονσινιόρος Σέρτζιο Παγκάνο, που είναι βαθμοφόρος επόπτης στα παπικά Αρχεία, με συνέντευξη τύπου ανήγγειλε, την προσεχή έκδοση του βιβλίου, "με τη συνεργασία των 'Αρχείων του Βατικανού", στο οποίο θα εκτεθούν "οι διαδικασίες βασανισμού, που οι Τούρκοι μετήλθαν σε βάρος των Αρμενίων, μία τεράστια σφαγή".

Επικαλούμενος τα Αρχεία του Βατικανού, ο Παγκάνο αναφέρθηκε στις "βάρβαρες πρακτικές" Τούρκων στρατιωτών, σε βάρος "εγκύων Αρμενίων γυναικών", τονίζοντας ότι "επεισόδια, σαν τα ανωτέρω, προκαλούν "ντροπή, για το ότι είμαστε άνθρωποι".

"Εάν δεν είχα την Πίστη, θα έβλεπα μόνον έρεβος σε τέτοια επεισόδια", υπογράμμισε ο ίδιος.
Ο Μονσινιόρος Παγκάνο διεκτραγώδησε, επίσης, την πρακτική Τούρκων στρατιωτών να "στοιχηματίζουν και να παίζουν στα ζάρια το φύλο του παιδιού" (...) "πριν αποσπάσουν από τη μητρική κοιλιά το έμβρυο και το θανατώσουν με μία ξιφολόγχη!" .

Έχει εκτιμηθεί από έγκυρους ιστορικούς ότι τουλάχιστον 1,5 εκατομμύριο Αρμένιοι χριστιανοί, δολοφονήθηκαν όλη τη διετία 1915-1916 από τον τουρκικό στρατό. Ο Μονσινιόρος Παγκάνο ανήγγειλε, συγχρόνως, ότι τον Φεβρουάριο 2012 θα λειτουργήσει στα 'Μουσεία του Καπιτωλίου', στη Ρώμη, Έκθεση με έγγραφα στοιχεία, προερχόμενα από Μυστικά Αρχεία, για το θέμα της Σφαγής των Αρμενίων επί της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Πηγή: E-Typos

4 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΣ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ. Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΕ....ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ...........
    ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ..... ΔΙΑΡΕΥΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ...... ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΜΕ ΚΟΤΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτους τους εξαγορασανε την σιωπη με το αξιωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Βατικανο ζητουσε προσκυνημα στην παππικη τιαρα απο τα θυματα οταν αυτα σφαγιαζονταν απο τα μογγολοειδη διποδα

    Ας μην ξεχναμε τα κομμενα χερια απο τα καραβια τους στον "συνοστισμο" της ΣΜΥΡΝΗΣ το 22.

    Το βατικανο χρησιμοποιει τα μογγολοειδη κτηνη σαν πιεση και απειλη στους χριστιανικους πλυθησμους ανατολικου δογματος με σκοπο την επεκταση της θρησκευτικης του κυριαρχιας . Και βεβαια ξερει , μεσα στο παιχνιδι ηταν .

    Τι στοιχεια να διαρρευσει ο Πατριαρχης ?? οτι εσφαξαν εκατομμυρια ?
    το ξερουμε..


    Οσο για τους θυτες, αυτοι καταλαβαινουν μια γλωσσα , αυτη του ΜΑΥΡΟΥ ΚΑΒΑΛΑΡΗ , του χειροτερου εφιαλτη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα είναι ότι όταν κάποιος σα το βατικανό αναγνωρίζει μια γενοκτονία, μπορουμε να έχουμε ένα διπλωματικό πλεονέκτημα. Εαν πχ, αναγνωριζόταν η γενοκτονία των ποντίων, θα ήταν δυνατό να αξιώσουμε αποζημειώσεις και να παλινοστήσουν τα αδέρφια μας. Αντι αυτού, δίνουμε Ιθαγένεια σε γεωργιανούς για να ψηφίζουν Πασόκ

    μικρός Νικόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.