Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΠΕΙΡΑ ΡΟΥΜΑΝΩΝ ΕΚΛΕΒΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

Σπείρα αλλοδαπών, η οποία είχε βάλει στο στόχαστρό της ηλικιωμένους και τουρίστες, από τους οποίους άρπαζε χρηματικά ποσά που προέρχονταν απ...

Σπείρα αλλοδαπών, η οποία είχε βάλει στο στόχαστρό της ηλικιωμένους και τουρίστες, από τους οποίους άρπαζε χρηματικά ποσά που προέρχονταν από αναλήψεις σε τράπεζες, εξάρθρωσε η ασφάλεια Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για πέντε Ρουμάνους, ηλικίας από 21 έως 54 ετών, που δρούσαν το τελευταίο διάστημα σε περιοχές της Θεσσαλίας, της ανατολικής Θεσσαλονίκης και σε άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.
Όπως ανακοινώθηκε, οι δράστες παρακολουθούσαν τα θύματά τους τη στιγμή που αυτά πραγματοποιούσαν τις αναλήψεις χρημάτων και στη συνέχεια, σπασχολώντας τα, αφαιρούσαν τα αναληφθέντα ποσά.
Ως «εγκέφαλος» της σπείρας φέρεται ένας 54χρονος, ο οποίος μοίραζε τους ρόλους στα υπόλοιπα μέλη. Κάποιοι εξ αυτών είχαν το ρόλο του «τσιλιαδόρου», άλλοι παρατηρούσαν τα υποψήφια θύματα κι άλλοι τα έκλεβαν.
Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν, το τελευταίο 10ήμερο μόνο να αρπάξουν χρήματα από τρεις τουρίστες στα Μετέωρα Καλαμπάκας κι από έναν ηλικιωμένο στη Βέροια.
Η σύλληψή τους έγινε επ' αυτοφώρω χθες το πρωί στο πλαίσιο ερευνών, στην περιοχή της Καλαμαριάς. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για «εγκληματική οργάνωση» και «διάπραξη διακεκριμένων κλοπών».
adalis.gr

1 σχόλιο

  1. «Δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικάνα.»

    Έλενα Παναρίτη, βουλευτής Επικρατείας ΠΑΣΟΚ, σύμβουλος Παπανδρέου

    http://www.guardian.co.uk/world/2011/aug/01/greece-panic-change

    When I observe how many Apple computers are in her office, she replies: “That’s because I’m not Greek, I’m American.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.