Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ!

Αργά το Σάββατο στην νοτιοανατολική επαρχία του Ντιγιάμπακιρ και πιο συγκεκριμένα στην εθνική οδό Lice-Bingöl και κοντά στο χωριό Ziyaret...


Αργά το Σάββατο στην νοτιοανατολική επαρχία του Ντιγιάμπακιρ και πιο συγκεκριμένα στην εθνική οδό Lice-Bingöl και κοντά στο χωριό Ziyaret ομάδα Κούρδων μαχητών του PKK έστησε σημείο ελέγχου στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Οπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Κυβερνήτης του Ντιγιάμπακιρ Μουσταφά Toprak οι Κούρδοι μαχητές σταμάτησαν στρατιωτικό όχημα στο οποίο επέβαιναν ένας Τούρκος λοχαγός, ένας Τούρκος λοχίας (της δεύτερης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας και δύο) και ένας εξειδικευμένος υπάλληλος των υγειονομικών υπηρεσιών (εργάζεται σε ένα νοσοκομείο στο Γκεντς) και αφού διαπίστωσαν κατά τον έλεγχο την ταυτότητα τους , τους απήγαγαν και τους μετέφεραν σε άγνωστη κατεύθυνση.

Αργότερα λίγο πιο μακρυά απο το χώρο του συμβάντος σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές βρέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι Κούρδοι μαχητές του PKK. Ο Κυβερνήτης ανέφερε πώς δεν υπάρχουν νέα απο την πλευρά των απαχθέντων παρά την ευρεία επιχείρηση που διεξάγεται στην περιοχή απο τον τουρκικό στρατό και τις δυνάμεις ασφαλείας.Τέσσερις χιλιάδες στρατιώτες συμμετείχαν στην όλο και συνεχώς διευρυνόμενη επιχείρηση ενδεικτικά αναφέρονται η 4η Ταξιαρχία Καταδρομών, η 51η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού συνεπικουρούμενες από την Στρατοχωροφυλακή.

(ΠΗΓΗ: "Κερυνειώτικη ηχώ")

1 σχόλιο

  1. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ

    Προσφερω δωρεαν διακοπες μιας εβδομαδος στην νοτιοανατολική επαρχία του Ντιγιάμπακιρ στους φιλους απο τη ΘΡΑΚΗ που θεωρουν τους εαυτους τους τουρκους (ψευτομουφτηδες ,βουλευταδες κλπ)
    Προσδοκω στην συνοδεια της αποστολης απο τον νταβουτογλου

    -----------
    Και να τους βουτηξουν οι κουρδοι ειναι τετοιος μ@λ@κας ο μπεγλιτης που μπορει και να τους βρει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.