Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΑΝΚΣ... ΤΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ!

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΝΚΣ... ΠΟΥ ΑΡΓΟΥΝ, ΜΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ! Τα τανκς κάνουν θόρυβο και δεν μπορεί να συγκεντρωθ...

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΝΚΣ... ΠΟΥ ΑΡΓΟΥΝ, ΜΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ!

Τα τανκς κάνουν θόρυβο και δεν μπορεί να συγκεντρωθεί δηλώνει ο Νίκος Χατζηνικολάου που κρύβει όμως ότι ο πραγματικός λόγος που δεν θα μπορεί να συγκεντρωθεί θα είναι γιατί θα ψάχνει που θα κρυφτεί... Κι αυτός και όλο το συνάφι.

Η συζήτηση προέκυψε από την δήλωση του Πάγκαλου, η οποία επιχείρησε να προβοκάρει τα τανκς λέγοντας πως θα έρθουν να φυλάξουν τις τράπεζες ενώ στην πραγματικότητα θα έρθουν για να πάρουν στο κυνήγι κι αυτόν και τους ομοίους του...

Και θα συνεχιστεί, γιατί είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ φόβος του συστήματος αφού ο Ελληνικός Στρατός, είναι η μοναδική ΕΘΝΙΚΗ δύναμη με δυνατότητες ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και ορισμού ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ και συντακτικής Βουλής. Για αυτό θα έρθουν τα τανκς...

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΛΥΣΗ...

 

5 σχόλια

  1. Τα άρματα στην φυσική τους θέση επιτέλους,στο προάυλιο της βουλής,μόνο έτσι θα πραγματοποιήτε η πραγματική βούληση των Ελλήνων.

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάγκαλε!!!Τα τανκς και τα κανόνια δεν είναι μακαρόνια. Το γράσσο που θα βγάλεις όταν θα έλθει εκείνη η ευλογημένη ώρα φτάνει και περισεύει για τις ερπύστριες της 20ης τεθωρακισμένης Μεραρχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν χρειάζονται καν τα τανκς. Μια ανακοίνωση από το ΓΕΣ είναι αρκετή για να πιάσει κρύος ιδρώτας όλους τους προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι είπε ακριβώς ο Πάγκαλος; Ιδού: «Εάν δεν έχουμε πάρει μέχρι τις 12 Ιουλίου τα χρήματα τότε θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα τρομερό σενάριο. Η επιστροφή στη δραχμή σημαίνει ότι την επόμενη ημέρα οι τράπεζες θα κατακλυσθούν από τρομαγμένο πλήθος που θα θέλει να αποσύρει τα χρήματά του. Ο στρατός θα πρέπει να προστατεύσει με τανκς τις τράπεζες… επειδή δεν θα επαρκούν οι αστυνομικές δυνάμεις. Θα ξεσπάσουν ταραχές σε όλη τη χώρα, τα καταστήματα θα αδειάσουν και μερικοί άνθρωποι θα πηδήξουν από τα παράθυρα»

    Τώρα, τι καταλαβαίνει ο καθένας, είναι δική του υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πατρίδα χρειάζεταιεκκαθάριση.Οι Έλληνες χρειάζονται έναν ηγέτη με εθνική συνείδηση και υψηλό φρόνημα, πολύ απλά έναν άνθρωπο που κοιτάζονται την ελληνική σημαία θα δακρύζει γιατί επάνωτης είναι γραμμένη η ιστορία του γένους μας και μαζί της το ιερό σύμβολο της Πίστεώς μας. Γύρω του πρέπει να βρίσκονται ενωτικοί Πατριώτες με τα ίδια ιδανικά για να τον βοηθούν στο δύσκολο έργο του. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.