Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ...

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου παρά τις λαϊκές αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει εδώ και μέρες, αλλά κατευθύναν αλλά ...


Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου παρά τις λαϊκές αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει εδώ και μέρες, αλλά κατευθύναν αλλά και προβόκαραν για ακόμη μιά φορά οι ίδιοι γνωστοί κύκλοι. Η Αστυνομία για να μπορέσουν να φτάσουν βουλευτές και υπουργοί στην Βουλή με σχετική ασφάλεια, έχουν αποκλείσει αυτή τη στιγμή την Βασιλέως Κωνσταντίνου εως το Χίλτον και την Βασιλίσσης Σοφίας εως την Λεωφόρο Αλεξάνδρας ελευθερώνοντας την πρόσβαση.

Στόν αποκλεισμό των κεντρικών οδών που προαναφέρθηκαν και άλλων βοηθητικών παράλευρων ή κάθετων οδών, συμμετέχουν διμοιρίες ΥΑΤ και ομάδες Δέλτα και ΔΙΑΣ που βρίκσονται στο σημείο σχηματίοζντας ένα ατέλειωτο μηχανοκίνητο κομβόϊ.

Πριν λίγη ώρα στον συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφία και Βασ. Κωνσταντίνου, μπροστά από το Χίλτον, σημειώθηκαν επεισόδια κατά την επιχείρηση της Αστυνομίας να ελέγξει το σημείο και να σταματήσει την κυκλοφορίας, όταν προσυγκεντρωμένοι εκεί προσπάθησαν να εμποδίσουν τους Αστυνομικούς. Γύρω από την πλατεία Συντάγματος υπάρχουν αυτή τη στιγμή γύρω στις 5.000 Αστυνομικοί, ενώ αναμένονται και πολλές χιλιάδες κόσμου, ενώ σίγουρη πρέπει να θεωρείται και η εμφάνιση των γνωστών παρακρατικών κουκουλοφόρων!

www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.