Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από το πανηγύρι της Αγίας Γλυκερίας. Ανάμεσα στους μικροπωλητές δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας. Πως φτάσαμε σε αυτό τ...

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από το πανηγύρι της Αγίας Γλυκερίας. Ανάμεσα στους μικροπωλητές δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας. Πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Με βία, τρομοκρατία και με πολύ κυνήγι και από τους λαθρομετανάστες και από το καθεστώς των ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ. Τραγική ειρωνία το θρήσκευμα των λαθρομεταναστών. Ένα Ελληνορθόδοξο πανηγύρι κατακλεισμένο από φονταμενταλιστές μουσουλμάνους... ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ.




6 σχόλια

  1. Να το πεις σρα ζωα που πανε και ψωνιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα σιγα καταστεψανε και τα πανηγυρια. Εγω προσωπικα πηγαινω γιατι μαρεσει να γυριζω, να χαζεβω και αν βρω κατι που μ'αρεσει το παιρνω. Σε αλοδαπο εμπορο των πανηγυριων ομως οχι τα λεφτα μου δεν τους δινω, αλλα ουτε το σαλιο μου δεν χαραμιζω για να τους φτυσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den einai tixaia i frasi eimaste gia ta panigiria i eimaste gia polla tsiftetelia! -----sinellines! ...vathies laxtes na katharisei o topos! min katigoreite tous kritikous pou anti gia komboloi paizoun me pistoli! kante to idio kai eseis!....kapou apo ta xania....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στόχε, πρέπει να γίνει κάποια εκστρατεία για να ΜΗΝ αγοράζουμε προϊόντα από αυτούς. Το πραγματικά ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δοκιμασα να βγαλω αδεια μικροπωλητη στην Νομαρχια Καβαλας και συγκεκριμενα στο υπουργειο εμποριου. Με εστειλαν να παω στον Δημο καθως μου ειπαν πως τωρα οι αδειες θα δινονται απο εκει λογω του Καλλικρατη. Ευχαριστησα και ξεκινησα να φυγω. Και μου λεει ο υπαλληλος της Νομαρχιας τα εξης ¨μη πας , θα ειναι αδικα, ακομα δεν βγηκε η εγκυκλιος και δεν εχουνε πληρη δικαιοδοσια¨ Οποτε ρωτησα και τωρα τι γινεται, πως θα παρω αδεια εγω? Και μου ειπε ο υπαλληλος ¨φιλε, οτι ξερεις ξερω, θα περιμενεις δυο με τρεις μηνες¨. Δεν μπορεις να κανεις τιποτα νομιμα. Και αν βγω στους δρομους θα μεπιασουν και θα πληρωσω προστιμο ενω ο καθε ανελεητος λεχριτης ειναι εξω και πουλαει ανετα. Αν θεωρειτε οτι ψευδομαι, ρωτηστε την Νομαρχια Καβαλας στον τεταρτο οροφο. Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.