Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!

ΓΙΑΒΑΣ ΓΙΑΒΑΣ... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗΣ ΘΡΑΚΗΣ Ένα βήμα πριν την παραστρατιωτική οργάνωση βρίσκονται οι δυνάμ...

ΓΙΑΒΑΣ ΓΙΑΒΑΣ... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Ένα βήμα πριν την παραστρατιωτική οργάνωση βρίσκονται οι δυνάμεις των εγκάθετων και του προξενείου στην Θράκη. Ένα βήμα πριν την δημόσια παραστραtιωτική οργάνωση εννoούμε γιατί είναι πολύ πιθανόν να υφίσταται τέτοιου είδους οργάνωση ή οργάνωση των υποδομών της και να μην έχει γίνει ακόμη αντιληπτή. Σε αυτό το συμπέρασμα και με παράδειγμα -πρόσφατο ιστορικά- την παραστρατιωτική οργάνωση των μογγόλων στην Κύπρο πρίν το 67 και το 74, που τσάκισε ο Γρίβας Διγενής, αλλιώς η Κύπρος ίσως να βρισκόταν νωρίτερα ή ολόκληρη στην τραγική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα. Μπορεί να φαντάζουν ακραία και μακρυνά αυτά που γράφουμε και ομολογούμε σήμερα, αλλά είναι δυστυχώς η σκληρή πραγματικότητα και τα σημάδια που δεν μπορούν να κρυφτούν στην Θράκη προς τα εκεί συνηγορούν. 

Παρελάσεις μουσουλμανόπαιδών με στρατιωτικό βηματισμό -χωρίς όπλα σε πρώτη φάση και με την καθοδήγηση ιμάμηδων- να τραγουδούν ισλαμοτουρκικά εμβατήρια. Δημόσιες και ομαδικές περιτομές (ακρωτηριασμούς) υπό την αιγίδα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής και γενιτσάρεμα πομάκων ή άλλης καταγωγής μουσουλμάνων που ουδεμία σχέση έχουν με την τουρκομογγόλικη φυλή. Διευκολύνσεις στο έργο αυτό από το Ελλαδικό Κράτος που με νόμο επιτρέπει στην ουσία την εκλογή μουφτήδων στην Θράκη (κάτι που ούτε στην τουρκία δεν γίνεται) και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην επιβολή του μουσουλμανικού νόμου της Σαρίας. Το ξεπούλημα της Εθνικής περιουσίας στην Θράκη με αποκορύφωμα την προσπάθεια παράδωσης του βαρέως πυροβολικού, της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ στους τούρκους και η οσφυοκαμπτική στάση των τοπικών και κεντρικών παραγόντων, οδηγούν μαζί με δεκάδες άλλες προβοκατόρικες και εισοδιστικές ενέργειες στην ΓΙΑΒΑΣ ΓΙΑΒΑΣ τουρκοποίηση της Θράκης, ίσως και χωρίς πόλεμο, σε οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο. 

Και τότε θα έρθει η σειρά των παραστρατιωτικών οργανώσεων που χωρίς να κοπιάσουν ιδιαίτερα θα δημιουργήσουν "αυτόνομες" και "αυτοδιοικούμενες" ζώνες - θύλακες, προπαρασκευπάζοντας την τουρκική εισβολή. έτσι όπως ακριβώς το έκαναν και στην Κύπρο. Εμείς επιμένουμε να φωνάζουμε και να στρέφουμε την προσοχή προς την Θράκη, αποκαλύπτοντας με ονόματα και φωτογραφίες ποιοί, πως και γιατί συμμετέχουν στο μεγάλομ σχέδιο της Άγκυρας, είτε για προσωπικούς, είτε για ιδεολογικούς λόγους. Το καθεστώς έχει πάρει τις αποφάσεις του. Κι εμείς έχουμε πάρει τις δικές μας. Θράκη δεν παραδίδουμε, όποιος κι αν το το σχεδιάζει, όπως κι αν το σχεδιάζει.

Η αντίδραση στις επεκτατικές διαθέσεις της Άγκυρας δεν θα αργήσει να έρθει στην Θράκη, αλλά θα πάρει πρώτα "αμπάριζα" όλους αυτούς που κάθησαν στ' αυγά τους, αναζητώντας την ησυχία τους όταν θα έπρεπε να σηκώνουν ανάστημα και ταυτόχρονα αναχώματα στην βρώμικη και επεκτατική δράση και προπαγάνδα, του προξενείου, των εγκάθετων και των τουρκικών υπηρεσιών στην περιοχή. Το μόνο που δεν θα μπορούν να ισχυριστούν είναι ότι... δεν γνώριζαν!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.